Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Погба 8 во светот по продадени дресови[DOUBLEPOST=1463583798][/DOUBLEPOST]Asamoah & Pereyra could leave Juventus in the summer. Marotta is interested in Diawara & will offer €10-12m to sign him. [GdS]

Mandragora (loan) could also be included in the deal for Diawara. Juve are also interested in Saponara. [GdS]

Ако си заминат Аса и Переира, се ослободува простор за Сапонара, Пјаниќ и Гомеш... како што реков треба што побрзо да се дејствува на трансфер пазарот за овие играчи (посебно последните двајца), додека не се приклучиле побогативе тимови.
За Сапонара претседателот на Емполи потврди дека ќе си оди летово, еве и Ди Марцио почна да не поврзува со него, значи голема е можноста детето што не успеа во Милан да го земеме кај нас. Оваа сезона го држеше цел среден ред на Емполи... (y) Треба да му се даде уште една шанса на младичот.

Верувам дека со правилна шанса, ќе си добие своја минутажа во тимот... исто како што направија со Ругани

Ај оти не сфати на прва.

Ако дојдат Пјанич и Гомес ги имаш тие двајца, Кедира и Погба. Со оглед на тоа што играме со три во средината еден од нив сигурно е на клупа. Покрај тој еден на клупата го имаш Лемина кој се покажа одлично на таа позиција, а дополнително тука е и Стураро. Сето тоа не сметајќи на Маркизио кој би требало кон ноември да го имаме.

Е сега ова ако не е доволно, тогаш не знам што е.
Ова е во идеален случај, да нема ниеден повреден, што не беше случај на почетокот на оваа сезона. Освен ако не планираш конкретно ти повторно Алегри да го обвиниш за евентуален слаб старт.

Ова е во идеален случај, да нема ниеден повреден, што не беше случај на почетокот на оваа сезона. Освен ако не планираш конкретно ти повторно Алегри да го обвиниш за евентуален слаб старт.
Ај ако не на Алегри да му ги донесеме Иниеста, Коке, Модрич и Видал се со цел да бидеме сигурни дека нема пак да имаме катастрофален старт? Не може цела сезона да биде идеална, повреди и суспензии секогаш ќе има. Во тој период е потребна импровизација и затоа е овде тренерот. Лесно е да си тренер 9 месеци на здрав и комплетен тим со 20 играчи.

Ај ако не на Алегри да му ги донесеме Иниеста, Коке, Модрич и Видал се со цел да бидеме сигурни дека нема пак да имаме катастрофален старт? Не може цела сезона да биде идеална, повреди и суспензии секогаш ќе има. Во тој период е потребна импровизација и затоа е овде тренерот. Лесно е да си тренер 9 месеци на здрав и комплетен тим со 20 играчи.
Епа биди бе Мондо ти тренер ко така на 9 месеци, ете на Милан речи му јас ќе ви сум тренер 9 месеци, лесно е само вие бидете здрави прави.

Швајцарија има нов капитен :cool:
220px-080603_lichsteiner01_cropped.jpg

Епа биди бе Мондо ти тренер ко така на 9 месеци, ете на Милан речи му јас ќе ви сум тренер 9 месеци, лесно е само вие бидете здрави прави.
Ова е фан клуб на Јуве и за нив постојано се зборува. Што ги мешаш Милан со нас кога имаат катастрофален состав.

Ова е фан клуб на Јуве и за нив постојано се зборува. Што ги мешаш Милан со нас кога имаат катастрофален состав.
Па лесно да си тренер ако имаш здрави 20 играчи ти посочив пример клуб ете биди ти тренер на 9 месеци лесно е. Не спомна квалитет на состав туку побара здрав состав. Ете ко така нека не е Милан нека е Челзи.

Конте имаше здрав состав па испаднавме од Галата со послаб состав, прашај лесно дали му беше.

Колку ми е мило за Љоренте дечки :angel:

Колку ми е мило за Љоренте дечки :angel:
Чоекот изјави дека за беспари би играл и би се вратил во Јуве па макар бил и 5ти напаѓач. Кое злато од играч.

Неможам а заборам дека кога го даде голот против нас се руши извинвање на социјални мрежи а на крај пошол кај нас в соблекувална и плачел како мало дете и се извинвал.

Ако бега Ѕаѕа а постои шанса ефтино да дојди нека го вратат на мала плата.

Честитки за Љоки

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom