Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Овие се составите кои Алегри ги има на располагање за мечот со Милан е сега за кој ќе се одлучи ќе видиме (п.с според мене 4-4-2 е најдобар, од крилните позиции ќе ги смачкаме, кај се најслаби)

3-5-2

Neto, Rugani, Barzagli, Chiellini, Lichteiner, Sturaro, Hernanes, Pogba, Alex Sandro, Dybala, Mandzukic

4-4-2
Neto, Lichteiner, Barzagli, Chiellini, Evra, Cuadrado, Lemina, Pogba, Alex Sandro, Dybala, Mandzukic.

Алегри многу ретко игра со 2ца у средина. Дури и реваншот со Баерн што го почна со засилени бочни позиции му беше со Мората осамен во шпицот.

Според Кориере ПСЖ прифати Кавани да преговара со Јуве а и тие да преговараат со Јуве.

Пјанич е ррална цел али Рома бара еден од Стураро, Заза,Ругани. Најверојатно ќе биде Заза + ќеш.

Андре Гомеш го прифати трансферот во Јуве и постигнаја договор, Валенсија дозволува трансвер само ако платиме 40-50м а договор бил можен - SKY

Не бара Рома играч туку Јуве нејќе да плати 38 милиони евра клаузула, па сака да вклучи играч (Заза) у зделката. Бар така прочитав.

Јувентус и Рома веќе се договорија за Пјанич тоа ќе биде објавено после одиграниот меч со Милан додека за Андре Гомез тој и менаџерот веќе ги прифатија условите на Јувентус додека Валенсија ни прави проблеми ...

Мора што побрзо да се реализираат трансфериве, дека ако се приклучат арапите и другите побогати клубови, ќе останеме со курот во рака...[DOUBLEPOST=1463519002][/DOUBLEPOST]Пјаниќ е се поблиску и поблиску до Јуве ... :). Најнголан веќе почна да му се заканува дека нема да му прозбори ако прејде кај нас

Последно уредено:
Po tviter se vrtat muabeti deka Konte go sakal Barza vo Juve, pokraj Kielo I Bonuci koi Juve ne gi prodavat.
No dobile ponuda od 15 m funti za Barza I sea razmisluvaat I klubot I toj. [emoji28]

Sent from my D2403 using Tapatalk

Јуве има постигнато со Гомеш договор уште во срединат на април но марота не сакал да плати повеќе од 30м спорд скај.

Спортскиот директор на Рома призна дека Пјанич има клаузула од 38м и дека ако Јуве ја плати немало што да предземат, проблем било шо Марота сакал на рати да го земи не да плати 38м наеднаш - причина? Го сакаме и Гомеш.

Асамиа и Переира можно е да го напуштат Јуве - Скај

Ми се свиѓа идејата Аса и Переира out за Гомез и Пјанич да дојдат. Е тоа е чекор напред во средината.Исто и Мората Out за Кавани, иако гледам некој не се слага јас мислам дека Кавани е измислен за малиов. Е сега финансиски, само серат со тоа демек не можекле да се договорат за рати. Плати го Пјанич во кеш и реши се од рома одма. Таа сума за Пјанич е реална а денес тешко се носи играч за реална цена. Плати ја одма и ќути се еби си уште 5г. во лигава. А за Гомез можат да понудат и некоја пара повеќе од договореното ради тие рати. Плус Асамоа, Переира, Заза сигурно ќе отплатат еден од момциве. Ако си одат тројцата ете ти ги парите. Па и да надминеме за некој динар тоа фер плејот шукурац, сакаме за ЛШ да играме. Мора ли све поштено да биде :D

Добро бе, ги продаваш Аса и Переира за Гомес и Пјанич. На клупа ќе седи ли некој? Или пак ќе се нервираме со Стураро и Падоин у прва постава на битни утакмици?

Добро бе, ги продаваш Аса и Переира за Гомес и Пјанич. На клупа ќе седи ли некој? Или пак ќе се нервираме со Стураро и Падоин у прва постава на битни утакмици?
Погба, Кедира, Лемина, Стураро, Падоин (Пјанич, Гомез) + Маркизио (втора полусезона) не знам зашто би се нервирал некој :D

У која пештера беше првите 2 месеци од оваа сезона?
Ај оти не сфати на прва.

Ако дојдат Пјанич и Гомес ги имаш тие двајца, Кедира и Погба. Со оглед на тоа што играме со три во средината еден од нив сигурно е на клупа. Покрај тој еден на клупата го имаш Лемина кој се покажа одлично на таа позиција, а дополнително тука е и Стураро. Сето тоа не сметајќи на Маркизио кој би требало кон ноември да го имаме.

Е сега ова ако не е доволно, тогаш не знам што е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom