Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Нога му скрши, така да и те како е оправдан насловот, каде и да бил. У Јувентус беше мирен, што е и најбитно. За тоа каков е и каков ќе биде у Бока, воопшто не е битно.
Дсли скршил или не е сајд ефект. Работата е што неговиот старт е на топка. Барем тоа е она што се гледа во фудбалот. Освен за моробите што пишуваат по порталчиња. А за настраданиот брзо опоравување.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Дсли скршил или не е сајд ефект. Работата е што неговиот старт е на топка. Барем тоа е она што се гледа во фудбалот. Освен за моробите што пишуваат по порталчиња. А за настраданиот брзо опоравување.

Стартот беше брутален... Не знам ни сам како помина без картон Тевез.. Со чист отворен ѓон му влезе му скрши нога на човекот...
Честито Победа...

Стартот беше брутален... Не знам ни сам како помина без картон Тевез.. Со чист отворен ѓон му влезе му скрши нога на човекот...
Честито Победа...
Каков ѓон бе шутира топка.

0:29 Брат не ме јеби ако вака се шутира не знам како би изгледало ѓон?
Ај види 0:32 со внатрешниот дел од стапалото оди и откако се одбива топката излегва она на 0:34.
Претходно не видов дека се одбила топката мислев од неа е, ама во секој случај она не е ѓон.

А шо е ѓон повели #9,

Повредата на Мората била на абдоменот.

И јас го слушнав тоа од Алегри, ама кажаа ли колку време ќе отсуствува?

Дибала го чекам прв тим против Фросиноне.
Aлегри исто рече дека повредата од типот што ја заработил Мората е ретка во фудбалот и не може да се каже од прилика должината на неговото отсуство. Утре биле закажани прегледи, и ќе се знае поточно. Ајде да се надеваме дека нема да биде ништо сериозно.

Кедира најверојатно ќе биде меѓу повиканите за со Фросиноне. Ако не, тогаш наредното коло сигурно. :)

FC Juventus Balkan
пред 20 минути ·
Jeste li znali?

Sva tri vezna igrača Stare Dame juče su imala po 22 godine.

Ова ме радува...тимот озбилно гледа кон иднината. Се разбира неможе одма резултати да се дадат, ќе има и вакви сезони каде што за секоја победа ќе треба да се испоти гзот, ама барем челниците и одговорните лица работат на тоа Јувентус да се подмлади на време, а не да чекаме ко Интер и Милан во 5 до 12.

Ќе повторам, неможе секогаш да победуваме како од шала, ама ако гледаме дека работите идат кон подобро, тогаш ја имаат мојата безрезервна поддршка.

Дајте снимка да ја изгледам цела утакмица од вчера ако има некој. :D

Последно уредено:
Манџукиќ ќе паузира 20 дена, додека со Мората не е ништо сериозно, сепак ќе се следи и неговата состојба.

Sturaro the most used player so far (after Buffon).
Stefano Sturaro has started in 5 games this season. Only Gianluigi Buffon has had more starts with 6. The 22 yrs old from Sanremo (west of Genova, close to France) is playing a key role in the start of the reason considering the injuries of Marchisio and Khedira.

Sturaro 15/16: 5 apps, 424 mins, 1 assist, 2.5 Tackles/PG.
Sturaro 14/15: 15 apps, 879 mins, 1 goal, 1.5 Tackles/PG.
stats from @KhaledAlNouss

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom