A
apidrone
Гостин
Кого го планираат за замена на Лихштајнер? Касерес?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
3-5-2 Cuadrado, 4-3-3 веројатно Касерес и Падоин ма да не ме чуди и во оваа Квадрадо да го пробаат иако е просек како десен бек.[DOUBLEPOST=1440768428][/DOUBLEPOST]Simone Zaza is a target for Marseille. The French club have made contacts with Juventus today, according to Sky.Кого го планираат за замена на Лихштајнер? Касерес?
Не вервам да си оди, а ако си оди дефинитивно ќе фураме формација со еден напаѓач - 4-3-3 или 4-2-3-1 или 4-3-2-1[DOUBLEPOST=1440769085][/DOUBLEPOST]Sky : 1Деви ете и самиот гледаш зошто ни треба уште еден напаѓач... Заза има црви во газо
Ќе го повикат сигурно вечер, Германците не се таквиЗначи ако вечерва не биди повикан Дракслер наш е. Изгледа и тој притиска за трансферот штом Марота може толку да се ценка.
Дури мислам дека спортскиот директор нивни ќе речи нешто во смисла - Не сме блиску или нешто слично.
Се ми се чини дека ова е тактика и на Марота. Крај на трансфер пазарот, Дракслер не прифаќа понуда од никој друг клуб, изјавува дека сака стриктно во Јувентус, Шалке би имале незадоволен играч во ростерот, и на крај да ја прифатат понудата. Освен ако не се доволно луди како Билбао во случајот со Љоренте.Може уште вечер да го искористат па после утакмица да пакува куфери за Торино Who knows man Who knows![]()
)[DOUBLEPOST=1440775523][/DOUBLEPOST]17:06 - JUVE TO WORK TO AN AGREEMENT WITH SCHALKE - Gianluca Di Marzio, through its official website, it has revealed that Juventus is continuing to lvorare to find an agreement with Schalke for Draxler: "A name that remains very hot and the focus of the negotiations and Juventus. Julian Draxler is the number one goal for the Bianconeri and after Schalke has slightly lowered its demands - and that the Bianconeri which increased the offer - you continue to seek an agreement that would give the playmaker long awaited by Massimiliano Allegri. The distance between the parties remains, working to bring further figures of supply and demand. The intermediaries who take care of the operation are constantly working, contact between The two clubs continue unabated. Hours hot for a negotiation that goes on and that will warm the last days of this window of transfers: Juventus and Schalke do not expose themselves and remain cautious, waiting for any news important in the coming hours. The profile of the German class of 1993 remains divided between Italy and Germany, with Juve that does not give up and insisted. "Wrote the reporter for Sky Sports.
Не ти кажвам ќе ми ај земишИме на водителкана на ЈТВ...![]()

Не ти кажвам ќе ми ај земиш![]()

[DOUBLEPOST=1440783265][/DOUBLEPOST]
Laura Barth ама нема да најдиш слики барем не мн =)Дај бе кажи не биди пе.ерче
Sharing is caring![]()