Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Transfer news: Bayern Munich's Xherdan Shaqiri flattered by Juventus link rumours

ете траквериста,детево е талентирано,а добива слабо минутажа во Баерн така да со две раце би потпишал за друг голем клуб........шпекулацијата не е од вчера,Јуве сигурно не губи ништо доколку го донесе..........иначе овај Переира за траквериста во Јуве........излеа некој новинар немал друга работа:pos:

Соренсен одбил да се пресели во Удинезе.Изгледа ако на крај сакаме да го одкупиме Переира, ќе мора поскапо да платиме...

Соренсен одбил да се пресели во Удинезе.Изгледа ако на крај сакаме да го одкупиме Переира, ќе мора поскапо да платиме...
јас како што читав вчера переира ке подпише 5 години договор :D

Шакири ако успеат да го донесат тоа ќе биде супер. Дечкото има страшен потенцијал, ако му се дадат минути по мое мислење ќе стане играчиште од типот на Рибери и Робен.

Kakov romulo kakvi bakraci dadete 20 i kusur milioni za shaqiri i gotovo...

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Kakov romulo kakvi bakraci dadete 20 i kusur milioni za shaqiri i gotovo...

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
52918203.jpg

Ромуло е супер играч за да влегува од клупа бе... Башка може да игра повеќе позиции..

Ромуло ств е добар, и ќе биде замена за Исла кој сигурно не напушта овој трансфер прозорец[DOUBLEPOST=1406212717][/DOUBLEPOST]Сега на ред се навивачите на ливерпул да му кажиме дека не го даваме царот :D :D

Последно уредено:
Денеска на ручек заедно: Ањели,Галијани и Лотито. Јуве,Милан и Лацио (се очекува, и придружба на Интер) веќе поддржаа структурални реформи во ФИГЦ и во Италијанскиот фудбал. Па најверојатно тоа ќе биде и тема на разговор на ручекот.

Читам нешто по нетов, демек Манчестер пратиле последна понуда "take it or leave it" за Видал... Понудиле 46 милиони евра, барем така разбрав, сега се очекува одговор од фудбалерот. Видал се враќа во Торино мислам во Понеделник, па очекувам итен состанок со управата на клубот за да се знае неговата иднина.
Она што радува е што МАрота на пресконференцијата на МОрата, кажа дека се слушнал со играчот и двајцата се сложиле дека ќе продолжат заедно во иднина... сепак нитуедна опција не е исклучена. Мене лично овие 46 милиони ми се малку, и мислам дека Ањели и Марота категорично ќе ја одбијат оваа понуда... јесте рекоа дека ќе ја почитуваат одлуката на фудбалерот, но истотака напоменаа дека ако дојде цена што не се одбива од страна на некој клуб, ќе размислат за продавање на играчот.

Сепак на крај, ги одбивме Реал кои нудеа негде 55 до 60 милиони за него, ги одбивме и Сити, така да според некоја логика би требало да ги одбиеме и црвениве .

А можно е оваа вест што ви ја пласирав да е чиста шпекулација... сепак се се пишува последниов период за овој трансфер :icon_mrgr:

Sportitalia kaze da veceras u 23h u emisiji calciomercato imaju veliko iznenadjenje za juventusove navijace :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom