Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Смирено бе доста пцуење и разни други навреди кон играчите, Дел Нери и Марота си ја знаат луѓето работата. Се знае Де Чеље треба да си отиде не е зрел да игра во тим како ЈувеОдиме на победа во четврток
Красиќ = Роналдо
![]()
Точно Кико пост на место имаш!Точно.Мота беше виновен за првите 2 гола, а и Дел Нери погреши што ја промени формацијата во последните моменти од натпреварот.Пепе и Красич беа најдобрите фудбалери на Јуве на теренот.Браво за Красич,очигледна е неговата голема желба да се покажи пред домашната публика,двата гола ги намести,и имаше една 100% шанса.И Пепе изигра одличен натпревар.Мело иако направи грешка,која ја поправи Сторари,сепак изигра добро,беше борбен,доста топки пресече.
Најслаби точки во тимот сепак остануваат бековските позиции.Григера минатата година одлично го задржа Касано во првиот натпревар,и требаше да влезе на местото на Мота многу побрзо,бидејќи очигледно Мота имаше многу проблеми да го задржи Касано.
Која грешка ја направи Бонучи за да го кривиш него? не се Бонучи и Киелини СУПЕРМЕНОВЦИ па да покриваат и на бековските позицииКур си ја знаат работата.Лани им дадоа 5 на Самп.Кој е тој играч Бонучи?
Која грешка ја направи Бонучи за да го кривиш него? не се Бонучи и Киелини СУПЕРМЕНОВЦИ па да покриваат и на бековските позиции21 година имаш а вакви глупави муабети правиш читај го постото на Кико и учи како се анализира фудбалски натпревар
![]()
И Киелини имал такви грешки па сепак е еден од најдобрите дефанзивци во светот.Бонучи изјави дека покрај понудата од Јуве,имал отворена понуда и од Манчестер Јунајтед.Ако Бонучи немаше квалитет немаше за него да се интересира Сер Алекс Фергусон,а дали ќе ја оправда цената платена за него,тоа ќе се види на крајот од сезоната.Дури и Моџи (кој со своите изјави доста го искритикува Јувентус), изјави дека Бонучи има Јувентус материјал,и цела Италијанска фудбалска јавност тандемот Киелини-Бонучи го смета како иднина на Италијанскиот репрезентативен фудбал.Преценет играч е,една добра сезона во Бари не мора да значи ништо.На подготвителните натпревари за Светското првенство имаше страшен кикс против Мексико.Се гледа за каков играч станува збор
линкI think Leonardo Bonucci is the only player with prospects and he is a Juve type player.
se dodeka ni igra de ceglie ke gubime