Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема да биде лесно богами, но верувам во моите избраници.:toe:

Не деka e битно , али колку да се знае дека Салихамиџиќ вчера го даде третиот гол :) убаво се приметува дека по ударот на Трезеге топката не ни оди во голот ...

Кој Бие Тај Добије :pos2:

Дренте во Јуве за 7 М :) Супер нели?:vozbud:

дренте е добар играч и мислам дека му треба таков играч на јувентус знам дека е од средина но точно која позиција незнам нека кажи некој :smir:

Дренте во Јуве за 7 М :) Супер нели?:vozbud:
Одлично за тие пари брз е ќе раздвижи игра малце а да дадеше линк ???

дренте е добар играч и мислам дека му треба таков играч на јувентус знам дека е од средина но точно која позиција незнам нека кажи некој :smir:
Лев бек офанзивен слично како Варгас во фиорентина и Кафу од десна страна шо беше порано ама не иде многу до крај дренте до центар и подава бар толку сум забележал од игра негова

Лев бек офанзивен слично како Варгас во фиорентина и Кафу од десна страна шо беше порано ама не иде многу до крај дренте до центар и подава бар толку сум забележал од игра негова

Еве ти линк од мене.
Демек поради повреди цената од 12 би паднала на 7.
Колку е веродостојно ОВА, јас не знам.

ахам брат оки иначе еве од прилика вака би изгледал составот за со сиена:vozbud: со формација 4 3 2 1
2hf3sxu.jpg

Нема кај да бегаат 3 бода.Иначе би го играл Зебина место Зденка.Коа ви викав дека Зебина е добар вие е не.Почна евро голови да дава:pos2:

Нема кај да бегаат 3 бода.Иначе би го играл Зебина место Зденка.Коа ви викав дека Зебина е добар вие е не.Почна евро голови да дава:pos2:
Па првата позиција која е играл е била напашач:pos::pos::pos::pos:

ахам брат оки иначе еве од прилика вака би изгледал составот за со сиена:vozbud: со формација 4 3 2 1
2hf3sxu.jpg
Зак мисли да изненади,кога веќе сите ги прибраа елките пред 2 месеци тој сега ја вади:pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom