Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Штета, не фаќам обн, интернетов бавно одеше не можев ни на тоа да го гледам, ама сепак сум ќефлија што победија..А може некој да ми даде осврт на натпреварот, кој играчи на Јувентус најмногу се покажаа, кој подфрли..Пократко ама содржајно..Однапред благодарам
Mnogu znacajna pobeda!! Slaba igra prvo poluvreme, mnogu podobra vtoro.Bufon kako sekogas bleskase na golot(2,3 znacajni odbrani),Del Piero bese prosecen ovoj natprevar mada imase nekoi probivi, no koga trebase da dodade bese sebicen;celokupnata odbrana spored mene bese slaba denes(ah da se vrati andrade);Kamoranesi i Jakinta so po eden poteg go resija natprevarot i to...... A dobra e taa formacija so paladino desno, a kamoranesi vo sredina!! btw toj Molinaro mnogu me nervira!:smir:

abe koga vikam jas 2-ka deka ke bide,vie samo mene slusajte me.A za utakmicata sto da kazam realno da ne bese majstorot na golot tesko deka i nereseno ke izvadevme da ama od sekad juve imal strasni poedinci koi sekad go vadele od go_na.taka ostanuva da se nadevame deka Inter vecer ke kiksne na Sicilija

За малце... :pos2::pos2::pos2:

Mnogu znacajna pobeda!! Slaba igra prvo poluvreme, mnogu podobra vtoro.Bufon kako sekogas bleskase na golot(2,3 znacajni odbrani),Del Piero bese prosecen ovoj natprevar mada imase nekoi probivi, no koga trebase da dodade bese sebicen;celokupnata odbrana spored mene bese slaba denes(ah da se vrati andrade);Kamoranesi i Jakinta so po eden poteg go resija natprevarot i to...... A dobra e taa formacija so paladino desno, a kamoranesi vo sredina!! btw toj Molinaro mnogu me nervira!:smir:

Фала...Треба да ја искористи таа формација и почесто Раниери..Мислам си знае самиот

Браво за карактерот одлична победа одиме натаму кон врвот :je:

Ако се тепа Рома ќе биде јако само 4 бода јуришаме на триумф очекувам многу подршка од Ултрас Други

еее ова со рома ќе биди добар тест колку можиме да се носиме за првите две места. Очекувам да ја смачкаме рома.

еее ова со рома ќе биди добар тест колку можиме да се носиме за првите две места. Очекувам да ја смачкаме рома.
тешко дека ќе ги смачкаме барем да ги тепаме или најмалку нерешено.поздрав

ke smuka roma.... ke go apat.. totti pederceto me nervira mnogu isto i de rossi.sto se zamisluvaat :pos2: osloboditeli na rim haha :pos2: FORZA JUVE!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom