Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
jbg primivme slucaen gol... i toa e...
ne ja gledav cela utakmica ali od koga dade gila gol igravme smireno pa... bidna so bidna..
tuku aj vo seria A da si go fatime 4 mesto pa so bide neka bide pozz
fiorentino da sempre

леле бе само вие ме паднавте а на ввас бев најсигурен нцнцн ај терајте понатака сериа а 3 место според мене:smir:

jebiga sea...
ideme jako u serie a, mora da se izdrzi pritisokot, i da zavrsime 4 mesto

Сега мораме да играме паметно.Да ја штедиме енергијата и да извадиме максиум.Рома не е во некоја форма,а плус и има често проблеми со повреди.Така да мораме да се сконцентрираме и да завршиме на место кое води во ЛШ.Мое мислење е дека и 3то место е достижно и дека треба да го нападнеме,а не да се задоволуваме со 4тото.

FORZA VIOLA:smir:

Сега мораме да играме паметно.Да ја штедиме енергијата и да извадиме максиум.Рома не е во некоја форма,а плус и има често проблеми со повреди.Така да мораме да се сконцентрираме и да завршиме на место кое води во ЛШ.Мое мислење е дека и 3то место е достижно и дека треба да го нападнеме,а не да се задоволуваме со 4тото.

FORZA VIOLA:smir:

Мислам дека..ако Милан продолжи...лошо и во лигата, по поразот во уефа купот...ќе можете да стигнете до тоа 3то место :wink:

Треба цела своја сила и енергија да се вложи во серија и во 4-то место.

a i preku kurac ako ne igrame vo uefa kup
da zavrsime 4 mesto i site navivaci na fiorentina ke bidat zadovolni i srekni...
aj cekor po cekor, da tepame sea so regina, roma ke izgubi od inter i ke izbegame 4 boda, ke bide super

епа имате големи шанси за влез во ЛШ.со оглед на формата на милан :toe:

Јас тоа викам!Напад на 3то место,а не да се задоволуваме со 4то(иако и тоа е одлично).Лани ми текнува скоро 20 кола пред крај Милан ни дишеше у врат со по 4,3,2 бода разлика и успеавме притисокот да го одржиме,а плус игравме и УЕФА куп.Оваа године ете испаднавме и сега можеме да се штедиме за Серија А.

Иначе месецот март за Корвињо нашиот спорски директор е познат како месец за трансфери кои ги договара унапред за на лето.Ван Дер Борре,Јоветич,Мело,Луполи....беа дел од неговата мартовска работа.Така да новинарите пишуваат како Корвињо веќе спрема засилувања,а имиња кои се поврзуваат посериозно со Фиорентина се:

Паломбо-Сампдорија(среден ред) 8-9 милиони
Цигарини-Аталанта-Парма(среден ред) 10 милиони
Иванович-Челзи(одбрана) 12 милиони
Луисао-Бенфика(одбрана)10 милиони
Давид Луиз-Бенфика(одбрана)8-10 милиони
Урета-Бенфика(крило) 4 милиони
М'Бами-Марсеј(средина) 5 милиони
Ледесма-Лацио(средина) -
Фајзулин-Зенит(средина) 7-8 милиони
Алекс-Интернационал(полушпиц) 8-9 милиони

Ова се најспомнуваните имиња,а најсериозни се оние на Бенфика како и Иванович.Сега ќе видиме дали Корвињо се одлучи сега да ги купува или на лето

Јас тоа викам!Напад на 3то место,а не да се задоволуваме со 4то(иако и тоа е одлично).Лани ми текнува скоро 20 кола пред крај Милан ни дишеше у врат со по 4,3,2 бода разлика и успеавме притисокот да го одржиме,а плус игравме и УЕФА куп.Оваа године ете испаднавме и сега можеме да се штедиме за Серија А.

Иначе месецот март за Корвињо нашиот спорски директор е познат како месец за трансфери кои ги договара унапред за на лето.Ван Дер Борре,Јоветич,Мело,Луполи....беа дел од неговата мартовска работа.Така да новинарите пишуваат како Корвињо веќе спрема засилувања,а имиња кои се поврзуваат посериозно со Фиорентина се:

Паломбо-Сампдорија(среден ред) 8-9 милиони
Цигарини-Аталанта-Парма(среден ред) 10 милиони
Иванович-Челзи(одбрана) 12 милиони
Луисао-Бенфика(одбрана)10 милиони
Давид Луиз-Бенфика(одбрана)8-10 милиони
Урета-Бенфика(крило) 4 милиони
М'Бами-Марсеј(средина) 5 милиони
Ледесма-Лацио(средина) -
Фајзулин-Зенит(средина) 7-8 милиони
Алекс-Интернационал(полушпиц) 8-9 милиони

Ова се најспомнуваните имиња,а најсериозни се оние на Бенфика како и Иванович.Сега ќе видиме дали Корвињо се одлучи сега да ги купува или на лето
Според мене, најдобрите опции ви се болдираните.

А Чигарини е пола-пола со Аталанта.
:salut:

Најавен состав за денес во формација 4-3-3

Фреј-Заури,Гамберини,Даинели,Пасквал-Мело,Монтоливо,Донадел-Семиоли,Муту,Бонацоли

tapa so regina 1-1 slabo mnogu
aj ke se vadime doma so palermo

Глипи сме.Можевме 3 да бидеме.Добро Реџина се борат како луди зашто может да сипаднат.Со Милан 1-1 изиграа и со Рома 2-2 така да опростено иако требавме да ги згазиме.Добро е што сега сме само 2 бода до Милан и сакам да нападнеме таму да не ги пуштаме да побегнат повеќе пошто и поинтересно ќе биде така.Исто среќа Рома што не победи вчера па све останува статус кво.Следна со Палермо газиме циганите од Сицилија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom