Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Донадел е слаб сезонава зашто е во втор план.Куз во последниов месец е изгубен и не го препознавам.Одбраната мора да се зајакне малце,Кролдруп ми е постабилен од Даинели.ај сега се враќа Јоргенсен,човекот кој игра на секоја позиција па ќе биде од голема корист.Исто се враќа и пацерот Алмирон:tapp:

Одамна немам ваква утакмица гледано.Се палев на крај кога гледав.А цело време си викам ќе израмната,ќе израмнат уште кога беше 3-1.Судијатане зезна малце со пеналот над Јоветич при 3-2.Несакам ни да си помислам што ќе направев ако тепавме.Убадливо беше трилер меч вчера и браво за момците.Муту вреди злато а малиов Стеван е огромен потенцијал.Сега да напраднеме и третото место кај што е Милан.Никогаш не треба да се задоволуваме со сегашната состојба затоа само напред и напред до сам крај.Сега ако не се лажам Ајакс е на ред па после дома играме со Киево или Реџина така да мора нови 3 бода.

Морам да ви честитам... од 3-0 до 3-3 со погодок во последната секунда...
аууу... хахаха..честитки..и само така продолжете... доста квалитетна игра и најважно.. тимска игра покажа вчера Фиорентина :wink:

Навивачите на Џенова неможејки да прифатат дека примија 3 гола и направија од готова победа глупост,почнале да го каменуваат автобусот на Фиорентина.Група од околу 150-200 навивачи беле околу автобусот почнале да го демолираат.При оваа дешавка,возачот на нашите во паника удрил еден навивач на Џенова со автобусот.Неговата состојба е многу критична и дечкото се бори за живот.Зборот ми беше дека вакви нешта се срамота за фудбалот.Кој им е крив и зашто се толку гневни незнам.Тоа е фудбал и се игра 90 минути.Жал ми е за дечкото стварно(било несакајки) но Џенова треба да биде казнета со ваквото однесување на навивачите.Јас искрено не гледам ни трошка наша вина за ова!:toe:

Сега ако не се лажам Ајакс е на ред

Само AJAX не се ко џенова

овие се опасни

можно е да загубите

немој да се опуштате од овие

(сакам финале Фиорентина -Милан да гледам не за друго)

Само AJAX не се ко џенова

овие се опасни

можно е да загубите

немој да се опуштате од овие

(сакам финале Фиорентина -Милан да гледам не за друго)
Напротив, Ајакс оваа сезона не се нај нај...
Фиорентина се дупла појаки од Ајакс, може нема да биде многу лесна утакмица, сепак очекувам победа на Фиорентина!

Ајакс е слаб оваа сезона,не верувам дека на гости во Фиренца може да направат проблем,мислам дека ќе пројдат со 2-3 комада,ама на последната утакмица со Фејнорд покажаа добра игра.
Исто така и Фиорентина покажа супер игра и надмоќ над Џенова,Фиорентина влегува во многу јака форма.Очекувам триумф утре со Ајакс макар и минимален.

abe decki ajax ne e tolku naiven protivnik kako so igrase poslednite 4-5 kola vo holandija... stalno gi gledam porano mi e bea omilen klub a i sega ne se tolku losi,sozdavaat sansi imaat igra ama ne gi koristat dovolno sansite... pred se napadot se najopasni na celo so luis suares sulejmani i cvitanovic...
sepak i pokraj se se nadevam ke izleme na kraj so niv momentalno sme pokvalitetni :helou:

Ајакс не е тоа што беше,ама не е за потценување.Фиорентина има појак тим каде-каде ама сепак тоа е фудбал и све е можно.Не се во некоја форма ама сепак имаат игра добра која не ја користат во последно време.Фиорентина пак влага во форма но пак ќе кажам ова е фудбал.Во последните две пресметки на Фиорентина против Холанѓани,успеавме да славиме.Над Гронинген и ПСВ лани.Плус со АЗ Алкмар пријателската ја добивме.Така да ни лежат вакви утакмици со Холандски екипи.Искрено очекувам победа

Еј, баш го запазив легачон Јоветиќ, тој бил ѕвериште бе, за година-две комотно ќе вреди 20-30 милиончиња, ако не вреди и сега толку...

Ајакс не е тоа што беше,ама не е за потценување.Фиорентина има појак тим каде-каде ама сепак тоа е фудбал и све е можно.Не се во некоја форма ама сепак имаат игра добра која не ја користат во последно време.Фиорентина пак влага во форма но пак ќе кажам ова е фудбал.Во последните две пресметки на Фиорентина против Холанѓани,успеавме да славиме.Над Гронинген и ПСВ лани.Плус со АЗ Алкмар пријателската ја добивме.Така да ни лежат вакви утакмици со Холандски екипи.Искрено очекувам победа

се надевам ќе освоите куп уефа:smir:

a zaso pa da ne osvoime... lani da imase nekoj pred mene koga tie nikakvite rangers se branea celi 2 i pol utakmici ke go zgazev,pa sega cekor napred mora , ke mora da ja osvoime titulata pred se podobro da se promovirame i vo evropa i da se zadovolat moite izgubeni apetiti (za lani):pipi:

Ајакс е млад тим со големи амбиции и добар тренер.Тоа ме плаши ептен.Подобри дека сме нема сомнеж,ама све е можно кога се игра фудбало.Јас не би типувал што и колку,но ќе кажам дека очекувам победа.Предност е што првата ја играме дома па затоа мораме да искористиме тоа.

Да предност е што играме прво дома.Само да не се заебеме ко со Стеауа.И тогаш ги потценивме па изигравме 0-0!Така да мора претпазливо пошто Ајакс игра брз и незгоден фудбал.
Иначе според некои најави Алмирон е опоравен од повредата и можно е да се врати во составот утре:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom