Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
сега вас ли треба да ве бркаме по таа 4-та позиција????

браво за победата над лазио секогаш ми е мило кога губат па макар и од тим кој моментално ни е голем конкурент за 4-та позиција честитќи:smir:

14 гол на Џила!:olee:Мора да е прв стрелец!Милито и ДиВајо имаат по 4 од пенал:toe:

Браво браво,влегуваме во серија.

Ибра и Џила имаат по 14, Ди Вајо има 15 .

Ибра и Џила имаат по 14, Ди Вајо има 15 .
И Милито има 14...

Џилардињо и Ибрахимович имаат ист скор..14 гола 0 од пенал..

Додека пак Милито има 4 од пенал...

сега вас ли треба да ве бркаме по таа 4-та позиција????

браво за победата над лазио секогаш ми е мило кога губат па макар и од тим кој моментално ни е голем конкурент за 4-та позиција честитќи:smir:
pa ako ne znaes momentalno samo vie ste ni nekoja precka za 4 mesto... sto se nadevam deka nema ja ostvarite celta ...:helou:

Џила голлллл и 1-0:vozbud:Мајсторот.
Морам да кажам дека не игравме баш најдобро.Поточно новите експерименти не успеаа.Донадел неможе да го мења Монтоливо на таа позиција така да Јоветич полушпиц и Монтоливо на својата позиција.
А Фреј после ова коло е најдобриот голман во Италија.Нема што да се коментира повеќе.Натпреварот кажа све вчера.Numero UNO SUPER FRAY:smir:

nema sto... znaeme site koj e FREY carce e tipceto...
vo prv moment pomisliv offside deka e golot ama ne bil pa taka gilardino se vraka pak u sema (posle maliot post od nekolku utakmici) :helou:

pa ako ne znaes momentalno samo vie ste ni nekoja precka za 4 mesto... sto se nadevam deka nema ja ostvarite celta ...:helou:

сепак имаме поквалитетен состав и мислам дека ќе завршиме пред вас не го кажувам ова како провокација но така мислам се сета почит кон фиорентина:smir::smir:

Точно дека имате поквалитетен состав,но само ради искуството на одредени играчи.Но сепак и Милан имаше лани каде-каде поквалитетен состав и поискусен,но на крај се заебаа.Така да не се знае.

Прандели секогаш завршувал во зоната од Лига на Шампиони,така да Рома нема да помине лесно.Иако Рома заслужува почит голем но и Фиорентина.

Сега прочитав дека Корвињо ќе ги блиндира играчите кои играат во националниот дрес и ќе стави одредени клаузули.Прочитав дека на Монтоливо ќе биде околу 30 милиони а за Мело планира нешто над 20 милиони евра.Сега напрајте математиката за колку дојде Монтоливо и Мело а за колку може да заминат.Монтоливо дојде за некој 3,5 милиони евра а Мело за 8 милиони.Ама нема продавање:nesum:

Ма јас Монтоливо би го задржал за секогаш!Нема пуштање ни за 30,40...милиони.А за Мело малце се 20 милиони!И него сакам да го гледам што подолго во Фиорентина.Така да Корвињо треба сите квалитетни играчи да ги пази и заштити со клаузули:smir:

Точно дека имате поквалитетен состав,но само ради искуството на одредени играчи.Но сепак и Милан имаше лани каде-каде поквалитетен состав и поискусен,но на крај се заебаа.Така да не се знае.

да да она лани со милан најмногу ме плаши и на рома да не и се случи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom