Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Ke doaga li nekoj?Uste nikoj ne se spomnuva onaka seriozno ko so bese letoska pred da dojde Jovetic i Gillardino.Luizao e doba r fudbaler a Da Costa taman neka odi malce da se uigra u Benfica i posle moze da se vrati kaj nas pak.I sega imalo nekoj Kabaljero nov 21 godisen urugvaec koj mnogu potsekal na Cafu i Korvino sakal nego da o donese.Igra desen bek.:baeh:

Чекај рано е!Задутре официјално се отвара трансфер маркетот!Мислам дека ќе донесеме нешто за одбрана,но сепак мислам дека тоа нема да биде нешто посебно,туку едноставно некој што ќе го замене Да Коста и ќе биде трета опција кај Прандели!Единствено ако начека Корвињо нешто интересно тогаш можеме да очекуваме.Во споротивно мислам дека само ќе пополниме некој празнини кој ќе се појават со заминувањето на неколку фудбалери.На крај краева,со Корвињо ништо не се знае:smir:

И ја викам така,ама нешто споро ми се дешаваат работиве:toe:

Овие Лече сега у недела ќе го папаат како Грчка.Очекувам огромна победа и мирно следење на мечот.Ќе падне можда и петарда:vozbud:

Jaс очекувам да се качиме на 3то место после викендов!Очекувам прв гол на Јоветич(кој бил во форма на подготовките во Шпанија)и можеби Џила да се качи на врвот на стрелци!Мораме добро да ја започнеме годината:smir:

Јоветиќ :zver: а Џилардињо конечно се врати во форма како што беше во Парма додади го и Муту тиа троица треба да дрмат во понатамошниот тек на првенството

da da gilardino e zverot
u nedela ke zbrci 2 gola

Џила 2,Јоветиќ 1 доста се 3-0
Мислам!!

utre mora da tepame, nesmee kiks so ovie pacientive lece:)

Мислам дека 3 бода се неопходни утре!Лесно изгледа на хартија,ама ќе видиме.Очекувам победа и тоа убидлива иако секогаш првата утакмица после празниците е тешка.:smir:

Цццц..катастрофа.ајде нека каже сега Корвињо не требаат нови играчи.Поточно одбрана.Овој Муту пак се повреди.Со МИлан не игра сигурно,а веројатно ни со Јуве.Фреј бранеше повреден.Незнам зашто го ставаат кога се повредил претходно.Бруки нема што.

Леле,леле,леле...што бидна вчера.Гледав и ми се плачеше кога се повреди Муту.Па у пичју матер,баш пред Милан и Јувентус утакмиците.Никогаш не сме рамноправни со поголемиве екипи.Среќа у гс и Милан и Јувентус.На све тоа додај го и Фреј кој е неизвесен за следниот натпревар.Вчера катастрофа бевме.Одбраната за никаде беше.Ептен слабо.А она копукон Освалдо мораше црвен да направи у гс да го е...И сега незнам против Милан кој ќе игра.Нека не се занесува управана,нека купувааат еден бек и уште све што можат

Лекарот на Фиорентина потврди дека повредата на Муту е од посериозен карактер и нему веќе му е советувано да паузира во наредните 30 дена. Францускиот голман, пак, ќе мора денеска да направи неколку снимки на коленото за точно да се утврди видот на повредата и паузата која мора да ја направи.

А побредата на Муту да не е истка како кај нас што е Волкот

Не е истата.Малце полесна е оваа,ама ја влече од поодамна.Последните информации се дека Муту може да се врати за две недели.Веќе почнал со рехабилитација и владее оптимизам кај докторите.За 10 дена ќе се знае повеќе и може да се очекува да заигра повторно!Иначе Фреј е добар и ќе игра на следниот натпревар!

Многу лоша повреда,во многу лош момент!
Кај се повреди Муту па и Фреј,изгубивме:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom