Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Имав проблеми со компјутеров и неможев да пишувам!
Иначе супер утакмица сме одиграле со Стеауа!Варгас бил одличен на натпреварот и добли 7.5 оцена!Со Џила најдобри:vozbud:Ајде сега да пробаме да стадаме бар до финале во УЕФА куп!Лани до полуфинале оваа година бар до финале!Иначе во Уефа исто има заебани тимови како Милан,Валенсија,Динамо Киев,Тотенхем,Хамбургер...ама мислам дека можеме да стигнеме далеку!

Сега во недела еден тренинг меч против Катанија која е без најдобриот играч Маскара!А иначе,можно е некого Прандели и да одмара за оваа утакмица!FORZA VIOLA:icon_lol:

Петарда за Божич:icon_lol:Се зезам за петарда ама сакам победа и 3 бода!И сакам Јоветич гол да даде,а би можело и Варгас против својте!

Па не ја потценувам ама Фиорентина каде-каде е појака од нив!Битребало да земеме 3 бода!~

Fiorentina (4-3-1-2): Frey; Comotto, Gamberini, Kroldrup, Vargas; Kuzmanovic, Dondel, Montolivo (Almiron); Santana; Gilardino, Mutu.

ovoj e najaveniot sostav za utre

Кутрото Алмирон ако игра може да се заебеме!Да се надеваме дека Монтоливо ќе игра пошто многу киксира Алмирон!И сакам конечно ако имаме солидно водство Јоветич да влезе и да даде гол,кој го очекувам со нетрпение!
FORZA VIOLA

Вуки-виола-фан, ќе ви постирам линкови за натпреварот околу 2 и 30.... доколку немате сеуште најдено. :)

Еј брат фала,ја више ти пишав кај тебе тамо!Не видов дека си пишал овдека!ОК фала ти!Постирај го линкот било каде:smir:

1-0 Mуту,2-0 Џила,Јоветич ѕверотиња најголема!!!:helou:

koj se be katanija, znaev deka lesno ke gi tepame, sea da tepame u gosti so sampdoria top ke bide

Сега со Самп малце потешко ама мислам дека влагаме во онаа најдобра форма кога секогаш сме и психички и физички подготвени!Со Самп само трпеливо и да чекаме нивна грешка!Како Џенова што направи!А иначе во среда играме со Торино дома куп на Италија и сакам само деца да видам на терен!Нешто како ова

-----------------------------------Сторари--------------------------------------

--Маси-----------------Да Коста------------Мазух-------------------Пасквал--

----------Гулан-------------------Алмирон------------------Хабле--------------

-----------------------------------Јоветич--------------------------------------

--------------------Пацини---------------------Освалдо-----------------------

Плус може и Диаките,Папа Ваиго,Алекс,Заури,Џеферсон,Семиоли

добро е добро е играме се позрело и позрело!
Само напред

Супер сме сега!Највише ме радува враќањето на формата на Муту и Варгас,а богами и играта што Јоветич ја покажува!Веќе излегле неколку најави во медиумите дека Јоветич ќе го седнел Сантана на клупа!

Подобар е Јо-Јо,ама и понеискусен од Сантана.Така да и двајцата треба да добиваат шанса на секој натпревар,почнувајки со Сантана,па после Јоветич,а догодина друга приказна!

Иначе Пацини е све поблиску до заминување за некој си 8-9 милиони.Најнова дестинација е Џенова.Исто и Семиоли за кого ептен се радувам.А Миранда има шанси да дојде за 5 милиони.Ако сега ова не го искористат нема кога дрѕг пут.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom