Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Ај со среќа вечер да ги растурете, иако ќе биде тешко. :wink:
И од мене со среќа...Со цело срце ќе навивам за вас и Работнички...Иначе ве има во спортлајф:
Balcan League 19:30 Radnicki 034 (-9) 1.85 15.00 1.85 Feni Industries
И ќе ја играм 2ка...Значи Фени да не изгуби повеќе од 9 разлика...:helou:

Ej ke gi tepate Radnicki nie gi tepaaame lani na prijatelski, moze i da ne se nekoe merilo prijatelskite ama siguren sum deka mozete da gi pobedite bidejki feni ima spored mene mnogu silna ekipa....Pozdrav od mene ke ga igram cista 2, 4 koef e :smir::smir::smir::smir::smir:i so Sreka da pobedi Feni

Ej ke gi tepate Radnicki nie gi tepaaame lani na prijatelski, moze i da ne se nekoe merilo prijatelskite ama siguren sum deka mozete da gi pobedite bidejki feni ima spored mene mnogu silna ekipa....Pozdrav od mene ke ga igram cista 2, 4 koef e :smir::smir::smir::smir::smir:i so Sreka da pobedi Feni
И јас се мислам дали со Разлика +9 за Фени,или чиста 2ка.:uvo:

Абе одам у кладилница и не дават да ја уплатам Фени 2-ка за 500 денари пичка им материна .. кошаркарските балкански натпревари не се играле сингл .. :tapp:

Ајде момци Европска кошарка почнува :vozbud:

Очекувам победа од нашите вечер, знам дека екипата има големи можности и убеден сум дека можат да го поразат Раднички.

И за пренос има ли разбрано нешто некој?

Schedule пишува ..одам инфо Full Time Result Only. така да нема да имаме резултат изгледа по четвртини туку само краен.гуд лак

Schedule пишува ..одам инфо Full Time Result Only. така да нема да имаме резултат изгледа по четвртини туку само краен.гуд лак
И на другите сајтови стои истото FT RESULT ONLY...тка да ќе почекаме до крајот на натпреварот..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom