Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
LOZARI-KOZARI

AJDUCI ZAKON . DA VE DEBAM I KOZARITE

2. Кажи ми ти каде ги изброја 150 Лозари и повеке ...

150 лозари се де!!! Ти каде броиш? Знаше да собираш??!?! Вкупно 150 Лозари на сите 5 утакмици дома што ги играа, на тоа мислеше чоекот :pos2:

dzabe e seta raspravija samo edno moze da se kaze FENI E SHAMPION I KE OSTANE SHAMPION FOREVER toa neka mu bide jasno na site onie koj se pravat sosila glupi i so nemozat da svatat

ajduci zakon . lozari-kozari

hehe strumica 2005 100- 85 feni nov sampion e strumica 2005

Е за ова зборев, гледајте колку тапа народ сте, па после ке ми кажувате дека сте сакале за кошарка да зборите

SLUSAJ VAMU I DOBRO ZNAJ
NIE SME LOZARI OD TIKVESKI KRAJ
ZA FENI NAVIVAME
ZIVOTOT GO DAVAME
I KOGA CE POBEDIS
I KOGA CE IZGUBIS
FENI NAS MAKEDONSKI
V SRCE CE NI OSTANIS

LOZARIIIIIIIIIIIIII ISTOK POZZ DO SITE LOZARI I DO CKEMBRAI BITOLA POZZZ

На оваа песнава, цела сала во Аеродром ви се помоча од смеење. Посмешна е и од Ени-мени-сени. Зашто ги поздравуваш Чкембари бе? Хахахахаха Побратимени групи во иста земја хахахахахаха и уште ми се нарекуваат навивачки групи. Лозари се само подружница, филијала на Чкембари.

На оваа песнава, цела сала во Аеродром ви се помоча од смеење. Посмешна е и од Ени-мени-сени. Зашто ги поздравуваш Чкембари бе? Хахахахаха Побратимени групи во иста земја хахахахахаха и уште ми се нарекуваат навивачки групи. Лозари се само подружница, филијала на Чкембари.

ne be ne im se smeevme :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: mene edno vreme mi dojde i da zaplacam od muke, posto si rekov ne e mozno da se izmisli vakva pesna , greota se luge i zal mi e i za toj sto ja izmislis kuzne kako se custvuval :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Абе скопјани може погласно навивате ама и ви немате некоа посебна песна, цело време само оооооооооооооооооо скопјееееееееееееееееееееее, ја не знам како не ве заболе грлото и не се правите посебни оти сите сте срање до еден!

ne be ne im se smeevme :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: mene edno vreme mi dojde i da zaplacam od muke, posto si rekov ne e mozno da se izmisli vakva pesna , greota se luge i zal mi e i za toj sto ja izmislis kuzne kako se custvuval :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
E ova e stvarno mnogu smesno jas neznam so cekaat drugite na forumov so ne fanat site da se smeat.:salut:

abe decane li znat ekipite na strumica, pelister ,mzt,rabotnicki,sokoli, amak
vardar. da si napravat nova liga da gi majnat na feni. po ubava ke e ligata be z feni da vi kazam.
ajduci zakon .

vardar. da si napravat nova liga da gi majnat na feni. po ubava ke e ligata be z feni da vi kazam.
ajduci zakon .
Momce ti si nesto bolen ili mene mi se cine taka ili pak se plasis od FENI ili pak si mnogu mal edno od ovie raboti mora da e :smir: .

Дај бе само упропастува форумо тва.. дај му 1 недела принуден одмор!

Koj nasol da kazue kakva pesna bila vi kakvi pesni imate samo naa NAPRED SKOPJE i taa vi e ukradna.

ajduci zakon .

Благословен Боооожеееееее нааааш!!! :pop::pop::pop:

Абе скопјани може погласно навивате ама и ви немате некоа посебна песна, цело време само оооооооооооооооооо скопјееееееееееееееееееееее, ја не знам како не ве заболе грлото и не се правите посебни оти сите сте срање до еден!

Така е. Немаме посебна песна. Имаме репертоар од три песни само, како вас сме пффффффф.

Koj nasol da kazue kakva pesna bila vi kakvi pesni imate samo naa NAPRED SKOPJE i taa vi e ukradna.

да де, од вас ја украдовме.

Toa vi so ko pejte e MARSOT NA DRINA i taa pesana e srpska.Taa pesna a pele srbite koa bile napadnati od Avstrougarija.Taa pesna se pee prva pred da pocne natprevar na Partizan

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom