Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе добар си е он за други прилики, ама не знае да шутира тактички малку. На секој зицер се сили по топката.....па ММЕ укопај ја малку, лобувај, пласирај - јас досега немам видено да дади умен гол Дрогбава :toe:

Е да, во право си за тоа.
И видете едно. Гледам на фан клубот на Барса се радуват што ако Челзи се отвори можат да постигнат гол. Да така е. Али штом на Хидинк му одговареше 0-0, сигурно има смислено и зацртано у глава нешто за на домашен терен. А и + тоа одбраната ќе ни биде комплетна, со Ешли Кол лево, и Босингва десно. Па ќе има добри уфрлувања. А и ми се допаѓа формата на Кол во последните мечеви. Искрено човекот многу трча и гледам некои добри дриблинзи прави. Секоја чест. Па мислам дека на Меси пак ќе му биде тешко а можеби и потешко.

pa so takva igra kako so igrase celzi vecerva koj i da e igrac nema da moze da mrdne oti ednostavno nemoze da gi pomine site 10 igraci
aj veruvam deka drugata nedela ke recete edno GOLEMO BRAVOS za messi oti mislam deka ke go rasturi kol oti ke igrate malku otvoreno toggas
i mislam deka trebe da priznaete oti sudijata bese malku na vasa starana

Ја па мислам дека судијата беше на ваша страна ама ај..дечко ние не го оспоруваме квалитетот на Меси,тој за мене е најдобар играч во светот и нема друг како него.Меси е ЗВЕР.Но,на утакмицава го немаше.Ај одам да спијам!

pa so takva igra kako so igrase celzi vecerva koj i da e igrac nema da moze da mrdne oti ednostavno nemoze da gi pomine site 10 igraci
aj veruvam deka drugata nedela ke recete edno GOLEMO BRAVOS za messi oti mislam deka ke go rasturi kol oti ke igrate malku otvoreno toggas

Јас и сега велам БРАВО за Меси - закон е детето, играч со мадиња, ама тврд орев неможите да скршите бе друже :toe:
Жал ми е....
Да, беше за нијанса на наша страна...и? Редно беше и ние да изиграме со комплет 11 играчи 90мин....доста не кинеа судиите за глупости преклани и пред 3 год

Тоа беше и целта, да не можат индивидуалците да дојдат до израз. Иначе ќе видиме што ќе се случи на втората утакмица, се надевате и вие се надеваме и ние, тоа е нормално.
Што се однесува до судијата, ќе бидам реален, требаше да досуди пенал за Барса, и да му додели втор жолт картон на Балак.

toa e dobro so vo nekoj tim se naogjaat i realni navivaci kako so e vo slucajot riste g
no trebase i morase da mu dadi i zolt na bosingva vrz startot na messi na pocetokot na natprevarot za da go zadrze avtoritetot na natprevarot
i nemase potreba da mu dava zolt na ture koja sto covekot so pravo insistirase da mu dadat zolt(neznam tocno na koj bese od celzi)

Ја па мислам дека судијата беше на ваша страна ама ај..дечко ние не го оспоруваме квалитетот на Меси,тој за мене е најдобар играч во светот и нема друг како него.Меси е ЗВЕР.Но,на утакмицава го немаше.Ај одам да спијам!

Е Даворе, Даворе, слабо си некако реален.... Балак и те како заслужи втор жолт картон а судијата и те како требаше да досуди пенал за Барса..Зашто?? Види ја сликава, чист пенал над Анри!!
Али што е тука е, се гледаме за една недела.

Да, беше малку на наша страна, не за друго, туку само ради пеналот!

toa e dobro so vo nekoj tim se naogjaat i realni navivaci kako so e vo slucajot riste g
no trebase i morase da mu dadi i zolt na bosingva vrz startot na messi na pocetokot na natprevarot za da go zadrze avtoritetot na natprevarot
i nemase potreba da mu dava zolt na ture koja sto covekot so pravo insistirase da mu dadat zolt(neznam tocno na koj bese od celzi)

Судиската е последна, почна да се буни, го предупреди. Туре си продолжи да се буни и многу нормално дека ќе си добие жолт картон.

Е Даворе, Даворе, слабо си некако реален.... Балак и те како заслужи втор жолт картон а судијата и те како требаше да досуди пенал за Барса..Зашто?? Види ја сликава, чист пенал над Анри!!

Заслужи да добие втор жолт, ама заслужи да добие втор жолт и Пујол кога му влезе од зад грб на Малуда со отворена копачка. Судијата му прогледа низ прсти, па затоа и на Балак не му даде втор жолт. Ќе беше многу нефер Балак да добие втор жолт, а Пујол претходно не. Признајте и Вие нешто, не само да кукате.

Едино што судијата беше на наша страна е пеналот. Конечно некој да не суди против нас. Со Ливерпул не упропасти судијата...

За Балак си во право,ама за другото не..милион ситни прекршоци напраи Барса,а Штарк не ги виде..туку ај да не ја тупиме сеа ќе се видиме наредна среда.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/article2401035.ece

Ако го следевте натпреварот со Ливерпул на Хрт 2 пред 2 недели хрватските коментатори во шала го спомнаа Билич како замена за Хидинг.Според линков Кенион веќе неколку недели бил во преговори со Билич.Ме интересира ваше мислење

Немам што да кажам за вчера,Барса првото полувреме држеше иницијатива,ние имавме само една 100% шанса ( Дрогба ),треба да бидеме среќни што не доби црвен некој.Можевме гол да примиме,но се спасивме.На Стемфорд Бриџ ќе играме со Ешли Кол,а кај нив Пујол нема да им игра поради 2 жолти ( тука ни е шансата).
Ај поздрав!:)

0-0 на Ноу Камп
Ова е резултат кој не му носи на ниту еден тим сигурност во вториот полуфинален натпревар.Челзи мора да оди на победа или 0-0 за да има шанси за да влезе во финалето.Барселона пак со нерешен резултат со голови може да помине понатаму и доколку победи.Во овој поглед мала предност има Барселона бидејки со постигнат гол може да влезе во финалето.Многу тежок натревар за двете екипи.Тактиката на Гус Хидинк беше да не прими Челзи гол и тоа се оствари на Камп Ноу.До сега сите тактики кои беа поставени од негова страна беа успешни но како ке биде до крајот ке видиме.Со среќа на Челзи во ова полуфинале.
Челзи во Англиската премиер лига го очекува на домашен терен тимот на Фулам.Дали ке треба да се поштедат првотимците на тој натпревар односно да им се даде шанса на помладите ке видиме во сабота на 2-ри во 16 часот на А1 телевизија.

Јас би замолил некого да најди цело видео од моментов. Мене прво ми делуваше дека Анри беше во пад уште пред Босингва да го „завлечи“, односно нема пенал (особено не во олку важна утакмица).
Впрочем, уште мислам така, па бидејќи не е јасно, барам видео за да си разјаснам самио себеси, но и воопшто да разјасниме каква е работата. :smir:

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/article2401035.ece

Ако го следевте натпреварот со Ливерпул на Хрт 2 пред 2 недели хрватските коментатори во шала го спомнаа Билич како замена за Хидинг.Според линков Кенион веќе неколку недели бил во преговори со Билич.Ме интересира ваше мислење
Мое мислење, и Клинсман е слободен исто.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom