Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фала за стримовите ама скоро никогаш не ти работат.
Не е до мене, до стримовите е. Секогаш се трудиме да има стримови, ама поради копирајтс од страна на тие што ги стримоваат, ги бришат некои, а некои остануваат. Да се надеваме дека овој ќе биде добар, ако не ќе го заменам. :)

Chelsea will line-up in a 4-3-3 formation as follows:
1 Petr Cech
42 Michael Mancienne
2 Branislav Ivanovic
33 Alex
3 Ashley Cole
13 Michael Ballack
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard (c)
39 Nicolas Anelka
11 Didier Drogba
21 Salomon Kalou

Substitutes: 40 Hilario, 19 Paulo Ferreira, 35 Juliano Belletti, 20 Deco, 43 Miroslav Stoch, 18 Ricardo Quaresma, 9 Franco Di Santo.

Мансиен стартува, само не ќе да е десен бек ко шо е поставен овде. И требало Куарезма, Ди Санто па или Сточ од почеток исто. А белки во второ ќе влезат.
Корк не игра за Ватфорд како позајмен од Челзи, штета, инаку ќе го видевме.

Како не ви остај впечаток Вилкинс бе, па нема подобар порпарол од него ебаго. :toe:

Може и на ЕРА да ја дадат, ај ќе видиме за 15 мин.

лелелеле во ложата хидинг и абрамович заедно аоаоаоа браво:vozbud:

хехе а во позадина од прида-пијанооо браво одиме на победа и финале на фа купот:helou:

Добро е, ја има и на ЕРА, за тие како мене што немаат кабловска можат да гледаат таму.

Добро бе, Мансиен нема врска со десна бековска позиција. Иванович игра доста добро на истата. Аман бе овај Вилкинс, има малку мозок?
За Оби и Балак немам зборови......ШИФОЊЕРИ ШО САМО ЗАФАЌААТ МЕСТО!!!!!!

Абрамович дури „го дркаше“ на млитавио удар на Дрогба на голо (кој и ја без проблеми би го одбранил), Хидинк имаше фаца „тешко мене со овие“. Ебаго!

Добро бе, Мансиен нема врска со десна бековска позиција. Иванович игра доста добро на истата. Аман бе овај Вилкинс, има малку мозок?
За Оби и Балак немам зборови......ШИФОЊЕРИ ШО САМО ЗАФАЌААТ МЕСТО!!!!!!

Абрамович дури „го дркаше“ на млитавио удар на Дрогба на голо (кој и ја без проблеми би го одбранил), Хидинк имаше фаца „тешко мене со овие“. Ебаго!

Тешко на сите фанови на Челзи со овие :toe::jaj:

1-0 ВАТФОРД :uvo::uvo::uvo:УПМ ДРВА ЛЕЛЕ

1-1 :back::tapp:

ЕДИТ: дур да пишам 1-1, 1-2 :):):):):):)

Јас сум им среќа на нашиве дрвца бе :)

Ајде ве израдува Анелка. 1-2, за 2 мин. 2 гола :) Уште еден им пикате сигурно до крај :smir:

Еве уште еден за 3-1

овај ненормален е:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom