Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ало доста со Робен, 37 милиони плати Реал за него, тоа не е мачење ? Кривете си го Абрамович што праи проблем за неколку милиони плус, не Реал. А што се однесува до Робињо, ако остане, ја викам да му го земат бројот, да не го регистрираат ни за лига ни за лига на шампиони, нека скапе на клупа.

Ало доста со Робен, 37 милиони плати Реал за него, тоа не е мачење ? Кривете си го Абрамович што праи проблем за неколку милиони плус, не Реал. А што се однесува до Робињо, ако остане, ја викам да му го земат бројот, да не го регистрираат ни за лига ни за лига на шампиони, нека скапе на клупа.

е браво. одлично мислење имаш за доброто на фудбалот. ај сеа избриши си го тоа тру мадридиста. да не беше робињо, реал немаше ништо да освои. а сега нека скапел на клупа. е ради тоа најмногу ги мразам реал, манчестер и интер. оти се спремни да ги уништат фудбалерите ако треба, само и само во противникот да не играат.

Малку и Калдерон е контрадикторен:
1. Не го пушта, нема шанси.
2. Од ко се изјасни Робињо, Калдерон не држел играч против желба.
3. Робињо сам да си го откупел договоро, тој не преговарал со Челзи.
4. Малку пари биле од Челзи, сакал 5 милиони фазла.
5. Дур не најдел замена, не го пуштал Робињо. Ако не најдел, Робињо останувал.
6. Пак: Робињо останува.
..............................................

Дали медиумиве грешно пренесуваат, или Калдерон е конфузен, стварно не знам... :toe:

Абрамович не го кривиме, оти едноставно... Ај Сколари че го цитирам, оти тој само го потврди моето мислење:
„Ако Робињо не дојде, никому ништо. Имам играчи за таа позиција, не е крај на светот. Нема никаков проблем.“
:smir:

Робињооо долазииии! :vozbud:

Аватарот на fantomX исто. :pipi:

е браво. одлично мислење имаш за доброто на фудбалот. ај сеа избриши си го тоа тру мадридиста. да не беше робињо, реал немаше ништо да освои. а сега нека скапел на клупа. е ради тоа најмногу ги мразам реал, манчестер и интер. оти се спремни да ги уништат фудбалерите ако треба, само и само во противникот да не играат.
No one hurts the family.
Ај прочитај постовиве на темава што ги иам, и види дали сакам Робињо да остане или не. Па после види што има Реал направено за Робињо, поточно што има Шустер направено за Робињо, и види ја изјавата сега.
Затоа пишав АКО остане, затоа што нејќам да остане, макар и замена да нема за него.

не иде да го опнам
мака ми е, ама то е то

Малку и Калдерон е контрадикторен:
1. Не го пушта, нема шанси.
2. Од ко се изјасни Робињо, Калдерон не држел играч против желба.
3. Робињо сам да си го откупел договоро, тој не преговарал со Челзи.
4. Малку пари биле од Челзи, сакал 5 милиони фазла.
5. Дур не најдел замена, не го пуштал Робињо. Ако не најдел, Робињо останувал.
6. Пак: Робињо останува.
..............................................

Дали медиумиве грешно пренесуваат, или Калдерон е конфузен, стварно не знам... :toe:

Абрамович не го кривиме, оти едноставно... Ај Сколари че го цитирам, оти тој само го потврди моето мислење:
„Ако Робињо не дојде, никому ништо. Имам играчи за таа позиција, не е крај на светот. Нема никаков проблем.“
:smir:
1. Нормално дека не го пушта, еден од најдобрите во Реал.
2. Ако Робињо сака да замине ќе го пушти, но на прво место ќе го стави интересот на Реал, а тоа не е да го пушти за неколку кикиритки.
3. Челзи нејќат да дадат тоа што бара Калдерон, доколку сака да замине така, нека си го откупи сам договорот.
4. Нормално, колку бара толку сака да добие.
5. Повторно, интересот на клубот, а оваа изјава е и за да дигне цена.
6. Челзи нејќе да ги плати парите што ги бара Калдерон, дури и ултиматум дава Абрамович, така да Робињо останува. Сега ќе видиме дали ќе плати тоа што бара, после тоа со среќа нека ви е Робињо.

1. Нормално дека не го пушта, еден од најдобрите во Реал.
2. Ако Робињо сака да замине ќе го пушти, но на прво место ќе го стави интересот на Реал, а тоа не е да го пушти за неколку кикиритки.
3. Челзи нејќат да дадат тоа што бара Калдерон, доколку сака да замине така, нека си го откупи сам договорот.
4. Нормално, колку бара толку сака да добие.
5. Повторно, интересот на клубот, а оваа изјава е и за да дигне цена.
6. Челзи нејќе да ги плати парите што ги бара Калдерон, дури и ултиматум дава Абрамович, така да Робињо останува. Сега ќе видиме дали ќе плати тоа што бара, после тоа со среќа нека ви е Робињо.

Колку шо се сеќавам, Челзи немаше ни понуда, а Калдерон рече не преговарал.

Море... преку таквото вејче, шо сака нека пра. Сељако Кенион е дебело платен, нека крши гла таму.

Chelsea will line-up in a 4-1-4-1 formation as follows:
1 Petr Cech
2 José Bosingwa
6 Ricardo Carvalho
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
35 Juliano Belletti
20 Deco
5 Michael Essien
8 Frank Lampard
10 Joe Cole
39 Nicolas Anelka

Substitutes: 40 Hilario, 20 Paulo Ferreira, 18 Wayne Bridge, 33 Alex, 15 Florent Malouda 9 Franco Di Santo, 21 Salomon Kalou.

Tottenham are expected to line-up in the following 4-4-1-1 formation:
Gomes; Zokora, Woodgate, King (c), Gunter; Giovanni, Jenas, Modric, Bale; Bentley; Bent.
Subs not used: Cesar, Gilberto, Assou-Ekotto, Dawson, Huddlestone, O'Hara, Lennon.

The referee is Howard Webb.

Мојата омилена формација... ама во доста крпен состав. :(

Босингва ке игра десно средина а десно одбрана ке игра Бељети, тоа е тоа ама не се знаело сепак мозеби да игра и Есиен ако го пројде тренингот пред натпревар ке игра ако не го пројде нема да игра :toe:

Kakов само фудбал прикажува Челзи , секоја чест за Сколари , а и Белети игра одлилно на новара позиција .
Дур го пишував постов и гол даде , прекрасен фудбал гледав во овие 30 минути , уште Робињо да дојде и да го имаат еден од најаките состави во Европа .

среќата беше наклонета на страната на тотенхем

а сепак ние поубаво игравме

ај второто ќе ги тепаме!

У пичкуматерин и пасој и игра и шутој и се, ко од една буквално глупа „акција“ примивме гол. :tapp:
Само ваква игра да продолжи, и даваме гол или два секако. :tv:

Реален резултат, во второ полувреме ништо не покажавте. Иста натпревар како нашиот со Њукасл, одлично прво, катастрофално второ полувреме!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom