Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ромелу Лукаку.

Каков ѕвер!Мора да го вратиме...

Да ве прашам, Иванович ќе биде ли во стартниот состав против Спарта Прага? Да знам дали да го ставам во мојот фантази тим на ЛЕ.

Да ве прашам, Иванович ќе биде ли во стартниот состав против Спарта Прага? Да знам дали да го ставам во мојот фантази тим на ЛЕ.

Не гледам зошто не би бил, освен ако прашуваш во први 11. Тогаш не би се знаело, инаку во поширок список ќе биде.
А според мене и во прв тим.

На Рафа јави му се за тоа :D
Незнам стварно со кој тим ќе излезе...

Не ти е срам да кажеш дека си имал број од Бенитез во телефон? Ја да сум на твое место би го фрлил телефонот.

Го имав кога ми беше од корист, во неговото време поминато во Ливерпул.

Да не имаш и од Нил Мелор бројче нешто, зошто после таа титула со Бенитез и тој се загуби некако?

Зошто ти е? Не се грижи не може тој да ви е решението во нападот, ви треба некој како Кавани.

Мурињо : "I won't replace Ferguson because we will finish career at the same moment when he will be 90 and I will be 70.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Следната сезона Фалкао, Ба и Лукаку напаѓачи, а Мурињо тренер.:drk:

Too good to be true.:icon_mrgr:

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Ванјама од Селтик е копачот кој го бараме. Заебите Фелаини или некој друг. Го пратам година дена, ептен е добар, ептен. Плус знам дека го баравме пред некое време, па сеа во трката за него се уклучи и Фергусон.
Се работи за огромен потенцијал, за многу добар играч, баш таков каков што ни треба.
А поскап од 20 милиони нема шанси да биде, така што очекувам да се насочат кон него налето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom