Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Донев ти ставив такво смајли, затоа што по мене Марин е далеку подпросечен играч, има некоја техника во нозе, ама не е за ПЛ дефинитивно. Иста приказна како Мирослав Штох е, а сите знаеме зошто замина од Челзи и ПЛ. Никад нема да го биде детево у Челзи, плус досега што покажа кога доби шанса е (n) Ич не ми праи ќејф како игра.
Браво за Лукаку, нека ги полни скаузерите.

Немој молим те, од два старта и трипати од клупа, пола сезона повреден, заклучок дека е подпросечен и дека не е за ПЛ?

Нас ни требаше скоро 3 години да константираме дека Торес е дрво, а за Марин нецели две утакмици.

Ау, ајде потегов на кого ве потсеќа? :icon_lol:

Арсеналовци пак нема мирно да спијат, се враќа еден сличен на нивниот кошмар.
Далеку е од Тито, али има време, може и ќе биде добар некој ден, само да не е пичка у карактер, што според неговите изјави ми се чини дека е.

Се поправи сега, со последната изјава, на добар пат е. Инаку Дрогба на 19 години има пушено марихуана со некој слон во неговата земја.
Има време, само 19 години се во прашање. Лука Тони од камионџија на 27-8 години стана најбољи напаѓач.

Лукаку со оваа игра која ја прикажува (на само 19-20 години) за мене е најголемата надеж и играч за иднината на Челзи..
Замислете доколку продолжи да се развива на правилен начин (првотимски фудбал + екстра тренер) како би играл на возраст од 24-28 години :):)

Не е проблемот во Челзи кај играчите, туку кај управата, Абрамович и тренерите. Не можат да погодат асолен тренер, немаат живци истиот да реализира негови планови и идеи и одма го бркаат. Пишував за тоа.
А имаме одлична иднина и млади играчи, кои сигурно ќе успеаат кај нас.

Имаме млади играчи кои би успеале со правилен развој, и во наредни 10 години доволен ќе биде по максимум еден трансфер годишно. Ама не ни ја бива управата, не се работи колку што треба на младите играчи. Секогаш се гледа дали има нешто добро да се купи наместо да се провери прво што има кај нас. Али тоа е, се надевам дека некако ќе почне да се подобрува ситуацијата.

Се поправи сега, со последната изјава, на добар пат е. Инаку Дрогба на 19 години има пушено марихуана со некој слон во неговата земја.
Има време, само 19 години се во прашање. Лука Тони од камионџија на 27-8 години стана најбољи напаѓач.
За ова си во право. Дрогба прво имал кариера како стопер во Guingamp во Франција, па после го прекомандовале во напад. Тек на 25-26години во Марсеј почнува да игра како врвен играч. Значи Лукаку до неговите години дури да дојди има потенцијал Пеле да стани.

За ова си во право. Дрогба прво имал кариера како стопер во Guingamp во Франција, па после го прекомандовале во напад. Тек на 25-26години во Марсеј почнува да игра како врвен играч. Значи Лукаку до неговите години дури да дојди има потенцијал Пеле да стани.

Освен ако не се испостави дека има 43 години.

wfN86p5.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom