Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Mbappee каква завршница. Треба управата на Барселона да пробаат да го купат на лето ...

Mbappee каква завршница. Треба управата на Барселона да пробаат да го купат на лето ...
Тешко,освен ако не мораат да го продадат поради фер плејот од Уефа.
Во каква војна влеговме со ПСЖ прашање е и тогаш дали ќе може да го донесеме.
Плус Мбапе не е некој ѓуптин(барем до сега) па да го убедиме да дојде и да им праи глупости на ПСЖ за да го пуштат.
Мене најголема желба ми е тој,ама пак ќе кажам ТЕШКО.....

Каков Мбапе бе! Играч што не сака да го пушта шеикот можеме да го добиеме само ако не го продолжи договорот и влезе во последната година од важечкиот договор.

Не Барселона, туку ниту еден клуб не може да им земе играч кој не сакаат да го пуштат.

Каков Мбапе бе! Играч што не сака да го пушта шеикот можеме да го добиеме само ако не го продолжи договорот и влезе во последната година од важечкиот договор.

Не Барселона, туку ниту еден клуб не може да им земе играч кој не сакаат да го пуштат.
Ако поради Фифа финансиски фер плеј ПСЖ мора да продадат играч , Шејкот би го продал Мбапе а не Нејмар.Ако добро се сеќавам пред повеќе од 3 месеци имаше таква објава.

Ако поради Фифа финансиски фер плеј ПСЖ мора да продадат играч , Шејкот би го продал Мбапе а не Нејмар.Ако добро се сеќавам пред повеќе од 3 месеци имаше таква објава.

Тоа е друга ситуација и тоа нема да да се случи никогаш. Шеикот доби пост во УЕФА така да ФФП е за сиромашни, кај нив не важи.

Не знам дали некој го гледаше натпреварот против Ваљадолид на Спорт Клуб, тој коментаторот извади една шпекулација дека имало можност
за размена на играчи со ПСЖ каде од Барса би заминал Меси (?!) или Артур во замена за Мбапе. Јас вакво нешто не бев чул и никаде не можам да најдам детали.
Успат го спомна и заминувањето на Ракитич.

Не знам дали некој го гледаше натпреварот против Ваљадолид на Спорт Клуб, тој коментаторот извади една шпекулација дека имало можност
за размена на играчи со ПСЖ каде од Барса би заминал Меси (?!) или Артур во замена за Мбапе. Јас вакво нешто не бев чул и никаде не можам да најдам детали.

Не ја гледав со Ваљадолид ама скоро невозможно е ова. Меси ако некогаш замине ќе биде веројатно на поодминати години во Њуелс. Артур исто не верувам дека ќе го продадат.

Ракитиќ од друга страна би требало да си оди. И каталонски Спорт имал скоро анкета. 53% гласале Ракитиќ да биде продаден.

У моментов Мбапе е кока кола за Нејмар. Баш обратно е, плус Нејмар е циганот кој прави проблеми, он се полакоми по пари и сега сака да се враќа кај вас.

Вермален, Ракитич, Суарез, Рафиња, Сампер - аут
Муриљо и Боатенг да не им се продолжуваат договорите.
Лев бек за ротација, Де Лигхт, 9ка и уште еден што може да игра и крили и 9ка и тоа е за наредна сезона.

Вермален, Ракитич, Суарез, Рафиња, Сампер - аут
Муриљо и Боатенг да не им се продолжуваат договорите.
Лев бек за ротација, Де Лигхт, 9ка и уште еден што може да игра и крили и 9ка и тоа е за наредна сезона.
Рабио би го додал на списоков, за безпари не треба да се пропушти :D

Зашто побогу ги зимаш коментаторите на Спорт Клуб како релевантни?

Рабио би го додал на списоков, за безпари не треба да се пропушти :D
Алења и Де Јонг ќе имаат помали минутажи така, затоа не.

Преска читав, наводно со новиот договор на Валверде се имаат договорено повеќе шанса да даваат на играчи од Ла Масија, се спомнуваат Riqui Puig, Oriol Busquets, Moussa Wagué, Juan Miranda i Abel Ruiz..

Зашто побогу ги зимаш коментаторите на Спорт Клуб како релевантни?
Таман работа дека ги земам како релевантни, плус тоа и самиот коментатор кажа дека е шпекулација. Само сакав да го споделам тоа што го слушнав овде,
чисто онака, маалски муабет што викаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom