Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Дежа ву, овој смешен Реал ни направи 5 контри за неполни 20 минути

Последно уредено:
Malcom sam si ja zapecati sudbinata.. Do kraj tehnicka odluka na siteeeeee utakmici dosta zalenjee

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Ke mu kaze li nekoj na Suarez deka e brz kako sleper so 3 izbuseni gumi i da prekine da probuva da dribla. Ja bi go izvadil Suarez namesto Mesi, a ne Malkom. Momentalno Benzema e koka kola za Suarez

Нов договор за Валверде, уште малку Пеп ќе го надмине по стаж. Страшно...ваков Мадрид со Васкез, Винчимичиус, Бензема во офанзива да те тепа дома треба да си ептен талент. Ај сега крсти се пак на Меси...ама за некоја година ќе го нема Меси, што ќе прават ретардираниве тренери што ги носиме.

Нека го стави одма Меси и така не играат чекаат на него.
Кутињо пиче не превзема одговорност, Ракитиќ вечерва е изгубен, Суарез ни сам не знае што прави.
Артур само има муда да се обиде нешто, Малком прегорен е од големата желба.

Тактички ни го пресекоа Алба, но Семедо може лесно да буши од десна.

Се стабилизиравме после 20та минута, штета што не изедначивме во некоја од 3-4 те одлични шанси.

Праете си вие филмови за Семедо, сеа дон Валверде ке го внесе џокерот Роберто и минимум 0-2.

Ракитиќ и Суарез не можам да ги гледам веќе. Втора сезона по ред немаат добра утакмица одиграно. И Бускетс е тука некаде.

Семедо и Артур одлични. Меси и Алења ин, Ракитиќ и Суарез аут.

Дај им го Кутињо и Ракитич на арапиве од Псж, доплати им и едно 50 милиони, и земи го Мбапе.

Одбраната и средината не се лоши.
Нападот е очај го немаат тој завршен пас...
Суарез желка,па уште пробува да дрибла, се сопнува кога треба пас да даде за контра.КАМЕН.
Малком има желба ама толку му се можностите се труди ама тоа е...
Кутињо мора малце да ги повлече конците не само да сњ шетка по терен ко некое пиче.
Ако влезе Меси одма во второ може да ја свртиме.
Реално Реал по слаби се на терен мора малце да ги притиснеме.
Нека го пушти ако треба Видал да им влезе со некој клизач да се заостри малци играта.
Пиќе и Семедо одлични:cuc::cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom