Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Двајцата тренирале денес, така да би требало да се во составот. Во 20:15 излегува списокот официјален. Мислам дека Меси ќе игра прва постава, ми делува дека прават некои трикови со криењето.

Кутињо-Суарез-Меси

Артур-Бускетс-Ракитиќ

Алба-Ленгле-Пике-Семедо

Тер Штеген​

Роберто ќе го стави место Семедо и тоа ќе е фатална грешка, уште од сега све да му ебем на Валверде :D

[DOUBLEPOST=1549394606][/DOUBLEPOST]Дембеле не е на списокот.

Последно уредено:
Двајцата тренирале денес, така да би требало да се во составот. Во 20:15 излегува списокот официјален. Мислам дека Меси ќе игра прва постава, ми делува дека прават некои трикови со криењето.

Кутињо-Суарез-Меси

Артур-Бускетс-Ракитиќ

Алба-Ленгле-Пике-Семедо

Тер Штеген​

Роберто ќе го стави место Семедо и тоа ќе е фатална грешка, уште од сега све да му ебем на Валверде :D

[DOUBLEPOST=1549394606][/DOUBLEPOST]Дембеле не е на списокот.
Овој ќе биде со Роберто на бек.

Утре може и да не победиме, сепак се игра на Камп Ноу. Се знае дека Бернабеу е наш стадион, таму ги клецкаме секое Класико. :icon_lol:

Гомното лахоз суди, најголемиот гад, сите одлуки ќе бидат контра Барса.

Пс. Валверде гнасо, НЕ Роберто.

Мислам дека ќе игра со Роберто на крило, а Семедо бек.

Штеген
Семедо - Пике - Ленгле - Алба
Ракитич - Бускетс - Артур
Роберто - Суарез - Кутињо​

Мислам дека ќе игра со Роберто на крило, а Семедо бек.

Штеген
Семедо - Пике - Ленгле - Алба
Ракитич - Бускетс - Артур
Роберто - Суарез - Кутињо​
Зошто Messi го немаш пишано? Нели немал повреда , се било океј. Се смени нешто или?[DOUBLEPOST=1549478795][/DOUBLEPOST]
upload_2019-2-6_19-45-53.png
Сега за сега само поставата на Реал ја има. За кратко време би требало да ја покажат и поставата на Барселона​
[DOUBLEPOST=1549479281][/DOUBLEPOST]
upload_2019-2-6_19-54-7.png
Ауфф каква постава, Малком прва постава. Вистинска шанса да се постави. Семедо на бек - супер! Идеме на победа​

Последно уредено:
Зошто Messi го немаш пишано? Нели немал повреда , се било океј. Се смени нешто или?[DOUBLEPOST=1549478795][/DOUBLEPOST]
Прегледај го приврзокот 204289
Сега за сега само поставата на Реал ја има. За кратко време би требало да ја покажат и поставата на Барселона​
[DOUBLEPOST=1549479281][/DOUBLEPOST]
Прегледај го приврзокот 204290
Ауфф каква постава, Малком прва постава. Вистинска шанса да се постави. Семедо на бек - супер! Идеме на победа​
Хахахахаха го ставија Маркос Љоренте прв состав за да му игра фластер на Меси, а Меси не игра прв состав.

Хахахахаха го ставија Маркос Љоренте прв состав за да му игра фластер на Меси, а Меси не игра прв состав.
Valverde ги обработил тактички :P[DOUBLEPOST=1549480044][/DOUBLEPOST]Od odlaska Cristiana Ronalda u Juventus, on i Lionel Messi imaju jednak broj odigranih El Clasica do sada.

Последно уредено:
Штета Меси што не е прва постава, но што е тука е, гази ги!

Форца Барса!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom