Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Честито дечки, ама сепак ме разочаравте. :(

*требаше уште голови за аматерите, газење како Германија против Бразил

Ќе постирам после подолго време да испцујам Мунир дудук ниеден гитла од екипава пичка ти матер, Пике цело време напред седи да има манита он си игра курот.

Добро бе Мунир, говно едно одвратно, да ти изнаебам све по список , успеа да ме напиздиш во цело ова понижување над Реал, деген глуп глупосан, да богда леташ у Јануари и не го помирисаш дресот на Барса веќе, пичка ти матер ретардирана.

Е сега, 6 бода плус. Кој би кажал после сите тие повреди сезонава и со целата таа клупа што ја имаме ?

Во одлична ситуација е тимот, све зависи само од нив сега. Меси се врати, еве кај е Јануари, клупата ќе бвиде поквалитетна веќе со Арда и Видал, уште да успееме да земеме напаѓач за ротација и на прав пат сме. Само ова гомново Мунир да не го гледам, чист зијан од него, ништо друго.

Еден тип: Незнам зошто имаше толку навивачи на реал за еден обичен тренинг на барса. :D

Иниеста игра како во најдобрите денови, Роберто мислам си го зацементира местото во првите 11 и повеќе од тоа, дечкото игра феноменално оваа сезона, Суарез и Нејмар бушат, изгледа како локомотивата да се наложи баш во најдобриот момент, дури немаше ни потреба од Меси.
И да, на голот имаме голманиште!

Мунир мислам дека нема да заигра веќе за Барса, и Енрике го налути. Остави му ја тука на Пике за 5-0 бе КОПУК ЕДЕН НИЗАЕДЕН, солзи да пушти на Бернабе.

Браво мен оф д меч, толку имам да кажам. Јес да не е фер да седи на клупа Марк цела сезона, ама Браво е за класа подобар голман, и јас би го играл и во ЛШ.

Меси мислам дека не е целосно опоравен, малку забавено изгледаше, сепак неколку одлични пасови имаше.

Иниеста. :love:
12289512_932682240101669_8642942065765258408_n.jpg

Буси и Серхи, 10/10. Кип ит ап.

Време е да го сменам аватарот. Дужно поштовање на Бартра, никогаш нема да биди тоа што сакав да биди, иако доби повеќе од доволно шанси. Сакам да го гледам во дресот, ама лично за него е подобро да си најде тим.

Одиме на титула!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom