Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Би ми било мило Пеп да замине во сити,пошто манчини е најглуп тренер на светот и јас би му дал отказ уште лани после првото испаѓање од ЛШ.
Не верувам дека Пеп ќе праи некои такви педерски потези,има добри играчи и таму.
ќе ги уигра силва и агуеро,балотели може да го скроти
и така :)

Би ми било мило Пеп да замине во сити,пошто манчини е најглуп тренер на светот и јас би му дал отказ уште лани после првото испаѓање од ЛШ.
Не верувам дека Пеп ќе праи некои такви педерски потези,има добри играчи и таму.
ќе ги уигра силва и агуеро,балотели може да го скроти
и така :)
baloteli ni gospod ne moze da go skrote,ednostavno covekot nema mozok :)
tuku direkno klocata vo dup :D

Ovaa sezona do sega imame postignato 15 golovi nadvor od 16nikot,brojka sto bese za celata minata sezona.So ogled na toa sto sekoj vtor mec go igrame so bunker ekipi,ovoj podatok e perfekten.

Kako toa eden trener bara tip na igrac a klubot bara takov igrac ? Nem vrska toa sto velis.A ako ne najdat ke nacrtat ?Trenerot bira koj fudbaler mu e potreben a ne kakov fudbaler. Pep treba da razmisli sto se pomina so Barca i za toa ne treba ni da misli za takov poteg.
Bezbedni ni se glavnite igraci no ne se bezbedni mladite fudbaleri kako Delofeu,Rafinha koi nemaat profesionalen dogovor (ako ne se lazam).
Така како што прават во Барса секоја година.

Тренерот и Зубизарета седнуваат и се договараат. Ни треба ДМ што може да игра и како централен бек.

Такви се на пример Чави Мартинез, Сонг и М’Вила кој од тие може да се донесе ќе се донесе. Тренерот може да си каже дека преферира еден од играчите ама ако клубот не успее да го купи првиот избор оди директно на некој од другите.

Ретко е тренерот да се фати за име на еден играч и да чека на него. Ако беше така Тито уште ќе чекаше за Чави Мартинез.

А, Пеп нема што да се сети низ што поминувал со Барса па да не проба да купи играч од Барса.

Него ќе го плаќаат големи пари и он ќе биде професионален т.е ќе гледа што е најдобро за клубот во кој што работи моментално.

Ако тоа значи дека Барса ќе изгуби играч тоа е тоа. Работа на Тито е да ги заштити интересите на Барса.

Па не знам дали има договор ама Сити е најблиску до тоа што го бара Гвардиола од клубот што ќе го тренира.

Има проект, стабилни сопственици што не отпуштаат одма (Не го отпуштија Манчини иако двапати по ред не успева да помине групна фаза на ЛШ) имаат играчи со кои Пеп може да работи како Агуеро, Силва, Туре и Насри и нормално имаат многу пари.

Е, сега за вториот дел со мега понудата за Валдес мислам дека е тешка глупост, ама во секој случај мислам дека Барса треба паметно да ја искористи годината што им ја „даде“ Пеп и да си ги врзат со добар договор сите важни играчи и таленти. Еве Пујол и Чави добиваат нови „доживотни“ договори. Иниеста и Меси се следни за долги договори. Бускетс и Пиќе веројатно ќе следат после тоа затоа што они и онака имаат намногу останато од моменталните договри.

Мене највеќе ме загрижуваат талентите како Монтоја и Делоуфеу(вака се пишува?) и највеќе Тијаго. Барса нема да му даде на Тијаго плата од 70-80 илјади евра неделно пред да стане регуларен стартер што веројатно нема да се случи уште две-три сезони, а Сити нема да имаат проблем да му платат и дупло од тоа.

Дај боже да е ова точно.

Кои акции, која игра:cuc::cuc:
И таман му се спремив на Педро да го пцујам, после последниве 5 минути и петана ќе си поќутам.

Uf kakva dinamika im mecot.Kakvi akcii pravime perfektno:drk:
Pedro zver,ke gine na teren nekoj den od trcane(isto i Alba)....Sekoja cest....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom