Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.885
- Поени од реакции
- 23.350
Севиља изгубија 3-0 од Виљареал кој е мизерен цела сезона, а наредно коло има да изгинат против Барса. Mark my words.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тешко,освен ако не мораат да го продадат поради фер плејот од Уефа.Mbappee каква завршница. Треба управата на Барселона да пробаат да го купат на лето ...
Mbappee каква завршница. Треба управата на Барселона да пробаат да го купат на лето ...
Ако поради Фифа финансиски фер плеј ПСЖ мора да продадат играч , Шејкот би го продал Мбапе а не Нејмар.Ако добро се сеќавам пред повеќе од 3 месеци имаше таква објава.Каков Мбапе бе! Играч што не сака да го пушта шеикот можеме да го добиеме само ако не го продолжи договорот и влезе во последната година од важечкиот договор.
Не Барселона, туку ниту еден клуб не може да им земе играч кој не сакаат да го пуштат.
Ако поради Фифа финансиски фер плеј ПСЖ мора да продадат играч , Шејкот би го продал Мбапе а не Нејмар.Ако добро се сеќавам пред повеќе од 3 месеци имаше таква објава.
Не знам дали некој го гледаше натпреварот против Ваљадолид на Спорт Клуб, тој коментаторот извади една шпекулација дека имало можност
за размена на играчи со ПСЖ каде од Барса би заминал Меси (?!) или Артур во замена за Мбапе. Јас вакво нешто не бев чул и никаде не можам да најдам детали.
Успат го спомна и заминувањето на Ракитич.
У моментов Мбапе е кока кола за Нејмар. Баш обратно е, плус Нејмар е циганот кој прави проблеми, он се полакоми по пари и сега сака да се враќа кај вас.Ако поради Фифа финансиски фер плеј ПСЖ мора да продадат играч , Шејкот би го продал Мбапе а не Нејмар.Ако добро се сеќавам пред повеќе од 3 месеци имаше таква објава.
Рабио би го додал на списоков, за безпари не треба да се пропуштиВермален, Ракитич, Суарез, Рафиња, Сампер - аут
Муриљо и Боатенг да не им се продолжуваат договорите.
Лев бек за ротација, Де Лигхт, 9ка и уште еден што може да игра и крили и 9ка и тоа е за наредна сезона.

Не знам дали некој го гледаше натпреварот против Ваљадолид на Спорт Клуб, тој коментаторот извади една шпекулација дека имало можност
за размена на играчи со ПСЖ каде од Барса би заминал Меси (?!) или Артур во замена за Мбапе. Јас вакво нешто не бев чул и никаде не можам да најдам детали.
Успат го спомна и заминувањето на Ракитич.
Алења и Де Јонг ќе имаат помали минутажи така, затоа не.Рабио би го додал на списоков, за безпари не треба да се пропушти![]()
Таман работа дека ги земам како релевантни, плус тоа и самиот коментатор кажа дека е шпекулација. Само сакав да го споделам тоа што го слушнав овде,Зашто побогу ги зимаш коментаторите на Спорт Клуб како релевантни?