Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Денес ќе се знае дали доаѓа Виља или не.

Исто ќе се знае и дали Депортиво го пуштиле Филипе да потпише за нас.

Ке има пресконференција или на нет :)

The world’s media has devoted wide coverage to the first concert of the U2 tour in the Camp Nou. No fewer than 120 journalists, 40 photographers and 20 TV crews attended the concert from organizations such as Reuters, Associated Press and France Press. The image of Bono wearing the Barça shirt has been flashed around the world.

:bravo:

Ваљда ќе нема, сигурно нема да му речат пред 984398438 души, ВИЉА ТЕ ПУШТАМ ЈАС.... зад затворени врати ќе биде :toe:

Нема да биде на прес конференција ама новинарите ќе разберат за што се зборело штом ќе заврши состанокот.

ako bi me prasale mene,ja bi go odbral Filipe,deckoto umira za Barca uste pred negovoto doaganje

Абе каков Андре Сантош има 26 години нема никогаш стапнато во Европа и ние ќе го зимаме за 15м, Филипе боље да го земеме ем има 21 година мислам ем може поефтино да пројдеме ако го пушти Депортиво.

П.С очекувам Виља да потпише за нас најкасно утре.:tv:

Ајде за некој сат ќе дознаеме што бидна со Виља дај боже да го убедил претседателот на Валенсија.:vozbud:

едит:како што прочитав претседателот на Валенсија ја прифатил понудата ама не сум сигурен....:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

За Барса ќе биде многу добро да го земе Виља. Во него би добиле докажан голгетер од светска класа и сигурно ќе ги оправда вложените средства.

Изгледа останува во Валенсија сега што прочитав значи сега останува да се продолжи договорот на Ето,само немој Форлан да го купуваат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom