Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Пандев би бил одличен играч за Баерн и мислам дека за 10м ќе можат да го купат. Му падна формата ама има доста потенциал во него, секако е и многу флексибилен, мојт да играт на сите позиции напред. Би бил добра замена за Робери ако се повреди некој од ними и исто така мојт да играт за Гомез. Клосе дефинитивно ќе си ојт после оваа сезона.

Не бе луѓе, од толку многу играчи, Пандев го најдовте. Воопшто не сакам да го видам ни на клупа ни нигде.

Не бе луѓе, од толку многу играчи, Пандев го најдовте. Воопшто не сакам да го видам ни на клупа ни нигде.

Абе каков Пандев баталите го таму. Идеални засилувања за лето според мене би биле:
Централен дефанзивец: Хумелс, Кјаер, Ховедес еден од овие.
Бекови: Шмелцер за лев бек, и некоја замена за Лам
Средина не треба.
Напад: Нене од Монако и некој перспективен младинец од школата да потпне место.

Пандев би бил одличен играч за Баерн и мислам дека за 10м ќе можат да го купат. Му падна формата ама има доста потенциал во него, секако е и многу флексибилен, мојт да играт на сите позиции напред. Би бил добра замена за Робери ако се повреди некој од ними и исто така мојт да играт за Гомез. Клосе дефинитивно ќе си ојт после оваа сезона.

da be 10 milioni za igrac koj gree klupa i koj ima kondicija za do centar i nazad. Najveke 3 milioni nisto poveke i taka Inter gaga go zema.

Абе каков Пандев баталите го таму. Идеални засилувања за лето според мене би биле:
Централен дефанзивец: Хумелс, Кјаер, Ховедес еден од овие.
Бекови: Шмелцер за лев бек, и некоја замена за Лам
Средина не треба.
Напад: Нене од Монако и некој перспективен младинец од школата да потпне место.

Тешко дека Хумелс, Ховедес и Кјаер ќе добијат дозвола за напуштајне на клубовите. За Хумелс и Кјаер ќе треба најмалку 20м да се одвојат, за Ховедес 10-15 посебно што на Шалке ќе им треба пари. Исто така за Шмелцер ќе биде тешко и ќе треба 15м минимум пошто стана стандартен играч во Германската репрезентација и секако дека на таа позиција нема многу квалитетни играчи.

Иначе не знам што е проблемот со Пандев, солиден играч е и секако дека е поарен од Алтинтоп и слични играчи кој моментално играат за Баерн.

Тешко дека Хумелс, Ховедес и Кјаер ќе добијат дозвола за напуштајне на клубовите. За Хумелс и Кјаер ќе треба најмалку 20м да се одвојат, за Ховедес 10-15 посебно што на Шалке ќе им треба пари. Исто така за Шмелцер ќе биде тешко и ќе треба 15м минимум пошто стана стандартен играч во Германската репрезентација и секако дека на таа позиција нема многу квалитетни играчи.

Иначе не знам што е проблемот со Пандев, солиден играч е и секако дека е поарен од Алтинтоп и слични играчи кој моментално играат за Баерн.
Чекај бе Шмелцер стандарден во репрезентација, од кај тоа? :)

Мислам дека еден настап има на пријателска, ќе се бори со Марсел Јансен и Боатенг за таа позиција.

Инаку Пандев, може ама не за повеќе од 3 милиони, убаво би било, ваљда ќе пуштет бундеслига на некоја мак телевизија и ќе не даваат секој викенд. :D

Боби[Мкд];4083675 напиша:

Мислам дека еден настап има на пријателска, ќе се бори со Марсел Јансен и Боатенг за таа позиција.

Инаку Пандев, може ама не за повеќе од 3 милиони, убаво би било, ваљда ќе пуштет бундеслига на некоја мак телевизија и ќе не даваат секој викенд. :D

Па да денес ќе му биде втор настап во првиот тим. Боатенг мислам дека поќе играт десно и централно иако мојт и на лево ама не му е природна позиција исто како на Бадштубер на пример. А Јансен поред мене не е бек туку средишен играч. Секако дека Аого му е конкурент на Шмелцер ама моментално Шмелцер е подобар и мислам Аого дека е повреден.

Инаку.

Дресовите за наредната година.

image-300x300.png

: )

Абе нека дојде Пандев...ќе ни се зголеми популарноста во Македонија...ќе имаме поголем број на фанови во Македонија :vozbud:

Многу сте ми интересни ко да утре ќе потпишел и ко Хенес специјален прес да најавил за да одговара на прашање околу ангажирањето на Пандев :pos2:

Инаку „не!“ не ни треба Пандев ни за резерва. Знам поефтини и подобри играчи кои играат со повеќе жар за клубот и имаат многу повеќе кондиција, со нешто помалку искуство но далеку подобра перспектива.

Абе нека дојде Пандев...ќе ни се зголеми популарноста во Македонија...ќе имаме поголем број на фанови во Македонија :vozbud:

Благодарам не ми требаат такви.

--- надополнето ---

Боби[Мкд];4083675 напиша:

Си имаш ЕС2 имаат права за уште некои 2-3 години барем мислам и супер сме покриени. Мислам дека 90% од кабелскиве даваат ЕС2.

--- надополнето ---

Боби[Мкд];4083688 напиша:
Инаку.

Дресовите за наредната година.

image-300x300.png

: )

:drk: Здравје ако сум летоска во Германија еден ваков обавезно земам. Ненормално го свиѓам.

^^ Ми спотребале такви навивачи(баш и поради тоа не сакам да дојде во Баерн) :nenene:

:drk: Здравје ако сум летоска во Германија еден ваков обавезно земам. Ненормално го свиѓам.

Адидас се надминуваат себеси со дресовиве, убав ми е дресов, мада на шпанскиот личи малце.

Здравје ако тргнам ја до Немачка, oвој не ми бега.

10-11-germany-away-shirt-ozil-8-fan-style.jpg

Боби[Мкд];4083991 напиша:
Адидас се надминуваат себеси со дресовиве, убав ми е дресов, мада на шпанскиот личи малце.

Здравје ако тргнам ја до Немачка, oвој не ми бега.

10-11-germany-away-shirt-ozil-8-fan-style.jpg
Баш со овај играч одпозади? :)

germany_ozil_shirt__70289.jpg

Ја летово коа бев овој го земав.Од црните немаше во ЦЕЛА германија,СИТЕ беа продадени.

А околу Пандев,едни денес на Градски позади мене збореа дека потпишал веќе! хехехе

Пандев НЕ е материјал за Баерн. Што сака нека прави, кај сака нека оди, само нека не ми доаѓа во Баерн.
Иако со неговото евентуално доаѓање, Баерн ќе го добие медиумското внимание во Македонија и ќе добие цел куп квази-навивачи, мене не ми требаат такви фанови, а за медиумското внимание...како до сега-така и од сега.
Еве јас колку можам го „впротнувам“ името баварско во сите мои текстови, па можеби понатаму ќе се појави и некој друг таков :)
Ај така!

--- надополнето ---

А околу Пандев,едни денес на Градски позади мене збореа дека потпишал веќе! хехехе
И јас на стадион се изнаслушав сешто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom