Игорче, си имаш тема за трансфери, тука нема никаква потреба да попуваш како стојат работите во Баерн, барем не на нас.
"Шерифу на темава" досаден си. Секој си има право на мислење.
Освен овие од МанЈу кој подосадни ги нема со чест на неколку исклучоци, бетер од брачата се , рипнаа сите. Како и минатата така и оваа година тие се најсилни. ЛШ е нивна.
Швајни сакаше да си оди, дали го натера келавиот шпион од Барса, дали Ането незнам. Али некој да рече дек е слаб играч нека отиде да се убие. Можеше да да остане во Баерн макар и со келавиот да се гледаа попреку ако заради него си оди од Баерн. Последните 2 години беше повреден почесто плус и глупиот стил на Пеп ги утепа сите играчи од средината што ги имаме не само Швајни. Сметајте дека повреден отиде на светското и одигра страшно лани, тотално се исцеди за мене беше man of the match против Аргентина кој го скршија од ќотек. Таков ќотек ретко кој јадел , ама пак остана и беше еден од главните на терен. Можеше да одигра уште 2-3 сезони на топ ниво , не зезајте промена на генерации ова она. Промена на генерации, а остана Чаби Алозно кој е 3-4 години постар од Бастијан и приврзокот на Пеп кој кога ќе си оди ќе си го земе со себе.
Нека му е среќа на Бастијан во МанЈу и да си ги освои сите титули на островот, ЛШ нека ни ја остави на нас. И така таму има 123897123987 купови шо играат секоја година за да си го мерат со трофеи, доста му се тие. Даде многу за нас, ептен многу. Кога бевме тип на екипа(Арсенал!?) која и битно да учествува во ЛШ не си замина. Ми текнува кога го зеде микрофонот и на крај на утакмица(не ми текнува која) објави дека го продолжува договор

. Како и да е можеше остане поголема легенда на клубот ако беше one man team, не дека и сега не е.
И за едно е игорче во право , да беше Хенес немаше Крос и Швајни да си отидат. Дури и шпекулации за одење на Мула немаше да има.

Кога мачката не е дома , глувците оро играат.