Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум задоволен од играта, можевме повеќе.

А на судијата мајката у пичката и на тој зад голот, 5 судии има корнер суди.:mad::mad:

Иначе и ја не сум задоволен од играта у второ се беше тоа психички се повлекоа иначе ако сакаа може ко ништо да не им ја дадат топката али гледаа да се одбранат. Несмеее така да си дозволуваат да бранат длабоко сите фудбал е со некој друг тим една и ќе влезе.

toni-kroos-goal.gif
(y):свиркам:

Сеа Швајни суспендиран за реваншот остануваат Мартинез и Данте со по 2 жолти а додека сеа и Милер и Лам имаат по 1 заедно со Манџукич,Рибери,Тимо,Рафиња,Густаво,Шакири,Бадштубер

Иначе за третиот гол одма се глеа разликата меѓу Гомез и Манџо како само си се загради Манџукич ја спушти со гради му ја подаде на Робен утрча и на крај даде ала Гомез гол :)

Ова одбрана ќе не вади од гомна и коа ќе изиграме слаби утакмици, барем на гости. Данте и Боатенг би биле одличен pairing, со царот Мартинез пред нив. НЕМА МРДАЊЕ! Денес некако Алаба и Лам ми беа нестабилни, ама и они смеат да имаат лоша утакмица. Ама битно Данте и Мартинез не губат дуел у воздух и на земја.

Како шо кажав ни нема рамен моментално. Со нас можат да се носат класата на Барса, пресингот на Клоп и Дортмунд и средниот ред на Јувентус.

Алаба малце деконцентрирано на моменти.....Лам ок беше....

АЛИ ДАНТЕ.....И ХАВИИИ!!!Човече дечкото ефтино го земавме....Таа леснотија на средина на терен ја немало од времето на Матеус...

И секако МАРИОООООООООООООООООООО-дечкото е под среќна ѕвезда роден!

Ајде на здравје мозефме усте некој да им закачиме но нее лошо и 3 комада ,судијата и Неуер им поделија еден гол ,Крос и Рибери ка да небеа физички спремни за да одиграа 90мин ка пиани одеја посебно Крос

nesakam povekje da pisuvam osven ...... JAVI MARTINEZ - go dobivme noviot Mateus i Jeremis vo komplet !!!

Abe pri kraj Gomez koga ja isfrli so glava topkata , od sloboden nekoj ja rokna mozese da bide gol spored mene.Sto mislite vie?
Kroos p.p melem za oci a vtoro malku padna,pa si vleze Gustavo kopacot i si ostana vo najdobar red sredinata.Ne se nauceni Baern na presing pa se umorija pobrzo,no na domasen teren Arsenal ke padnat kondiciono.:-)

Abe pri kraj Gomez koga ja isfrli so glava topkata , od sloboden nekoj ja rokna mozese da bide gol spored mene.Sto mislite vie?
Kroos p.p melem za oci a vtoro malku padna,pa si vleze Gustavo kopacot i si ostana vo najdobar red sredinata.Ne se nauceni Baern na presing pa se umorija pobrzo,no na domasen teren Arsenal ke padnat kondiciono.:)

Sekoja ekipa moze da ja pobedime i da i dademe 5 gola , ama onie koi ni igraat pressing ni se nokna mora , mora malku teoretski pred tabla nekoj da im objasni kako treba da se igra protiv pressing a da ne trgnes vo defanziva . Toa ako go sovladaat otide i Barca na bunishte .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom