Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми е проблем и непровереноста на дел од играчите за кои наводно се интересира клубов. Не е лошо при толку пари да купат некој поасален. Ми здосади од талентите како Брено или Соса, или тој Баумјохан или на времето Шлаундраф кои никако да процветаат. Ќе разберам да се нема пари ама вака НЕ РАЗБИРАМ !

:pos: ФБ Апликација....(уште неможам да поверувам) Каков Идиот!

273_double_facepalm.jpg

Мене ми е проблем и непровереноста на дел од играчите за кои наводно се интересира клубов. Не е лошо при толку пари да купат некој поасален. Ми здосади од талентите како Брено или Соса, или тој Баумјохан или на времето Шлаундраф кои никако да процветаат. Ќе разберам да се нема пари ама вака НЕ РАЗБИРАМ !

А Карими? :D

Се согласувам. Ама Шаќири сепак има две сезони во Европа позади него кои одигра горе-доле солидно, сезонава со МанЈу дури и одлчино па не е до толку кинер-јајце. Еве еден Ројс на пример нема никакво искуство во Европа па ни во репрезентација, ама затоа има одиграно неколку цели сезони во Бундес (секако поквалитетна лига од швајцарско). Значи тука некаде се.

Тоа не е гаранција секако ама сепак е добра основа за трансфер...

А Карими? :D

Се согласувам. Ама Шаќири сепак има две сезони во Европа позади него кои одигра горе-доле солидно, сезонава со МанЈу дури и одлчино па не е до толку кинер-јајце. Еве еден Ројс на пример нема никакво искуство во Европа па ни во репрезентација, ама затоа има одиграно неколку цели сезони во Бундес (секако поквалитетна лига од швајцарско). Значи тука некаде се.

Тоа не е гаранција секако ама сепак е добра основа за трансфер...
Карими ко Карими па и ти...азискиот Марадона (нели така го најавуваа) :D
...Ако е добра основа за трансфер, нека реагираат овие ама практично. Нивните зборови не ми значат ништо.
П.С. која шлаканица би им ја лупнала на сите во управа еј... :giggle:

Тоа е тоа!!!Со овој кадар влегуваме во трка за трофеите!

Имаме огромен квалитет,се што треба,господ да ги чува од повреди па се гледаме во Мај во Минхен :)

п.с.

Боатенг во тимот на годината како најдобар централен во бундеслигата! Мој тип!

Усами сигурно го оставиле да си оди затоа што немоза да чекаа дур да порасне и да стане фудбалер кој мозе да игра и прва постава,резерва ние Алаба кој кој мозе многу подобра да изигра од Усами а двајцата имаа по 19г

Спорет мене Усами си отидна затоа што Шакири ке дојде вече на големо се збори дека се е договорено исто така екс тренерот на Базел изјави дека Шакири требе да оди во тим како Бауерн

Де бе, Усами не го ни видов салам (изгледа само лани со Барселона)...а баш сакав да научам јапонски :D

Nemame pobedeno vo Hamburg na poslednite 4 gostuvanja, Rafinha nema da igra poradi zolti kartoni sto znaci deka ili LG ili TYMO ke igra kako centralen defanzivec

приквечер ќе било -10 во Хамбург :eek:. Ноер треба да си трчкара цело време за да остане загреан

приквечер ќе било -10 во Хамбург :eek:. Ноер треба да си трчкара цело време за да остане загреан
Абе би го загреала јас...:D
Туку сакав да речам за Усами...абе јас уствари прочитав дека ќе го вратат од кај што го земале по крајот на оваа сезона, односно дека сега за сега не е вратен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom