Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Кое дрво е Милер идиот...
Морам да ви ги хејтам ме бутнаа на ливче 1-1 а сеа у второ ќе им дадат минимум 3 :D

КОЈ ДРУГ АКО НЕ ГОМЕЕЕЕЕЕЕЗ!

Тамам само што се вратив од ракметариве...

Милер еј:facepalm: се прашувам до кога ќе продолжат да го играат прва. Рафиња исто така многу слабо се надевам Крос ќе си остане МЦ заедно со Швајни ко што глеам по играчиве попрво ќе ни треба десен бек и АМЦ(ако Милер продолжи вака)

Голов статистички му припаѓа на Робен,ама јас му го препишувам на Ола...браво играчиште!!!

Рафиња и Боатенг топ си изиграа!!!

Незнам зашто,Волфсбург шут на гол немаше!!Па сеа видете си...

Боатенг бар ако го пројде некој фаул му прави,ја преќинува акцијата,а не дозволува магаре да го прават!

Редно беше више по фајтерски да влезат во утакмициве.

Рибери геније! Робен денес супер изигра.

Рафиња и Боатенг топ си изиграа!!!

Незнам зашто,Волфсбург шут на гол немаше!!Па сеа видете си...

Боатенг бар ако го пројде некој фаул му прави,ја преќинува акцијата,а не дозволува магаре да го прават!

Редно беше више по фајтерски да влезат во утакмициве.

Рибери геније! Робен денес супер изигра.

Како го поднесоа поразот Словенците? :icon_lol:

Кажете ми што биднало во прво што толку го ругате Милер? Сејм олд сејм олд од прв дел од сезона или почнал да сакува на сосема ново ниво?

Како го поднесоа поразот Словенците? :icon_lol:

Кажете ми што биднало во прво што толку го ругате Милер? Сејм олд сејм олд од прв дел од сезона или почнал да сакува на сосема ново ниво?

Незнам они како,али јас прекрасно ја поднесов нашата победа,и тоа на сред Љубљана like a boss!!!!

Милер просечно....Дефинитивно подобро е Крос на таа позиција,а Луиз Густаво со Швајни позади!

Добро и друго што не ми е јасно толку тапа одиграл Тимо со Гладбах па такво ругање да попие од управата? Некако многу остро ми беше а коментарите по форумот на Баерн баш обратно го бранат...

Добро и друго што не ми е јасно толку тапа одиграл Тимо со Гладбах па такво ругање да попие од управата? Некако многу остро ми беше а коментарите по форумот на Баерн баш обратно го бранат...

За тоа незнам....

Ама тој кретенот Нерлингер ако е толку паметен(А НЕ Е) нека не го дрви само,нека донесе некој поасален,ако не му се свиѓа како играле поединци.

Или нека влез он боље да одигра,или нека работи тоа што му е работа,да носи квалитетни играчи меѓудругото.....

ИДИОТ!

Честито победа тесно е напред. Волфсбург немаше шанси заслужено тепавте но некако не сте уште залауфани, нема динамика напред но назад немате гајле и без вБајтен добра утакмица назад.

Иначе следното коло Рафиња не игра интересно ќе биде како ќе игра Хајнкес, дане го стави Брено централно а Боатенг десно?

За тоа незнам....

Ама тој кретенот Нерлингер ако е толку паметен(А НЕ Е) нека не го дрви само,нека донесе некој поасален,ако не му се свиѓа како играле поединци.

Или нека влез он боље да одигра,или нека работи тоа што му е работа,да носи квалитетни играчи меѓудругото.....

ИДИОТ!

Мислам дека такви изјави не му влегуваат во описот на работното место. Тотално сувишно, исто како и ПР фората :facepalm: Изгуби многу кај навивачите типот...
--- надополнето: 28 јануари 2012 во 23:51 ---
Честито победа тесно е напред. Волфсбург немаше шанси заслужено тепавте но некако не сте уште залауфани, нема динамика напред но назад немате гајле и без вБајтен добра утакмица назад.

Иначе следното коло Рафиња не игра интересно ќе биде како ќе игра Хајнкес, дане го стави Брено централно а Боатенг десно?

Контенто лево и Лам назад десно? :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom