M
Mario Gómez
Гостин
Се загрева Ферхан Хасани, ќе не растури сеа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

се прашувам до кога ќе продолжат да го играат прва. Рафиња исто така многу слабо се надевам Крос ќе си остане МЦ заедно со Швајни ко што глеам по играчиве попрво ќе ни треба десен бек и АМЦ(ако Милер продолжи вака)кај го виде овој бе...не беше ни во резервитеСе загрева Ферхан Хасани, ќе не растури сеа.![]()

Рафиња и Боатенг топ си изиграа!!!
Незнам зашто,Волфсбург шут на гол немаше!!Па сеа видете си...
Боатенг бар ако го пројде некој фаул му прави,ја преќинува акцијата,а не дозволува магаре да го прават!
Редно беше више по фајтерски да влезат во утакмициве.
Рибери геније! Робен денес супер изигра.
Како го поднесоа поразот Словенците?
Кажете ми што биднало во прво што толку го ругате Милер? Сејм олд сејм олд од прв дел од сезона или почнал да сакува на сосема ново ниво?
Добро и друго што не ми е јасно толку тапа одиграл Тимо со Гладбах па такво ругање да попие од управата? Некако многу остро ми беше а коментарите по форумот на Баерн баш обратно го бранат...
За тоа незнам....
Ама тој кретенот Нерлингер ако е толку паметен(А НЕ Е) нека не го дрви само,нека донесе некој поасален,ако не му се свиѓа како играле поединци.
Или нека влез он боље да одигра,или нека работи тоа што му е работа,да носи квалитетни играчи меѓудругото.....
ИДИОТ!
Изгуби многу кај навивачите типот...Честито победа тесно е напред. Волфсбург немаше шанси заслужено тепавте но некако не сте уште залауфани, нема динамика напред но назад немате гајле и без вБајтен добра утакмица назад.
Иначе следното коло Рафиња не игра интересно ќе биде како ќе игра Хајнкес, дане го стави Брено централно а Боатенг десно?