Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
и да е повреден Ван Бајтен ако земат централен бек и продолжат Боатенг десен бек да го играат нишо не праиме не ми е јасно што играме со дефанзивен десен бек и Тимо со вакви екипи што паркираат автобус. Се надевам дека ке влезе БОатенг средина а десно да зееме некој добар бек или па лев бек за Лам десно. Јуп нешо не го сака Рафиња а и он па не делува нешо добар центаршутевите му се али тоа е кога сакаа со 5 милиони

Јас барам нов клуб за кој што ќе навивам. Овој клуб кај смотан, па и нема асални фанови (ем малку, ем не идат, ем носат бош капчиња, ем се радуваат за повредата на Ван Бајтен ко демек имаме класа замена за него) :confused: Ќе навивам за Вердер од сега ако не :D

Незнам,ова местиме или шо праиме...

А тоа што ВБ тешко се повредил може да ни ја преокрене сезоната,ако земеме некој асален!!!!

Јас барам нов клуб за кој што ќе навивам. Овој клуб кај смотан, па и нема асални фанови (ем малку, ем не идат, ем носат бош капчиња, ем се радуваат за повредата на Ван Бајтен ко демек имаме класа замена за него) :confused: Ќе навивам за Вердер од сега ако не :D

Гетафе?

Незнам,ова местиме или шо праиме...

А тоа што ВБ тешко се повредил може да ни ја преокрене сезоната,ако земеме некој асален!!!!

како не премногу се наивни а и тактиката ни е наивна се знае сите клубови во БЛ веќе против Баерн како играат а ваквите што имаат боље контри како Гладбах,Хановер и Маинц често и ќе не победуваат. Гладбах со три потега стигаа до нашиот гол(ѕвер Фавре како само го промени тимов на Гладбах) а ние иако знаеме дека ке го јадеме на контри си почињаме споро од почеток и си играме со Ван Бајтен ,Бадштубер убедливо најспората централна двојка у свет и згора на тоа го играме Боатенг десен бек уште толку да бидеме поспори.
--- надополнето: 21 јануари 2012 во 14:10 ---
иначе официјално Ван Бајтен ќе отстуствува од 6-8 недели

Мора да купиме нов централен дефанзивец, само тешко сега да се најде некој квалитетен кој ќе може да игра и ЛШ, Данте би можеле да го купиме но дали ќе сакаат да го купат нашите всушност дали ќе сакаат воопшто да купат некој централен дефанзивец. Доколку не купиме играч тогаш значи навистина нашата управа е виновна за неосвојувањето на титулата во ЛШ од 2001, бидејќи никогаш не реагираат на трансфер пазарот при такви повреди, е затоа нема да ја освоиме титулата во ЛШ

А да го зееме Шундовски за тренер? Може браќата на Швајни и на Кроос ќе ги видиме како неоткриени таленти во прва постава тогаш, не се знае...

Јас сум за на очно стасан, или на официјалната го нема повеќе распоредот на натпревари и табелата?

Нерлингер изјавил дека нема да купува централен дефанзивец...а и без ВБ сме сега...па стварно не го разбирам имајки сега да го донесе Данте или било кој...не можам да го разберам фали уште Боа да се повреди и тогаш ке требе Густаво или Тимо да играаат а тука е и Брено...толку не му се дава пари за еден играч ...на лето ке му ја мисли има време ама факт е дека не очекува тежок период и во ЛШ и во бундес и во купот...не можам да разберам....
ПС нека му е среќен роденденот на Робен хахах

Јас сум за на очно стасан, или на официјалната го нема повеќе распоредот на натпревари и табелата?
Треба да одиш на очно. Ја има табелата, го има и распоредот на натпревари. Следно коло го пречекуваме Волфсбург ама мислам дека нема да не' даваат на Еуроспорт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom