Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Боатенг или Алекс??? Некој доаѓа неделава...

Како што викаат овие од ТЗ,Баерн биле повторно во добра позиција за договор со Сити,и дека работите би можеле да се решат многу брзо оваа недела и Боатенг да дојде во Минхен.

Има и втора опција,да ако конечен договор не се постигне оваа недела,Баерн да се повлече и да го донесе Алекс во Минхен.

Како и да е,или едниот или другиот ќе биде топ.По мене најубаво и двајцата да ги донесат и да имаме топ одбрана!

Како што викаат овие од ТЗ,Баерн биле повторно во добра позиција за договор со Сити,и дека работите би можеле да се решат многу брзо оваа недела и Боатенг да дојде во Минхен.

Има и втора опција,да ако конечен договор не се постигне оваа недела,Баерн да се повлече и да го донесе Алекс во Минхен.

Како и да е,или едниот или другиот ќе биде топ.По мене најубаво и двајцата да ги донесат и да имаме топ одбрана!

стварно незнам зашто ете Боатенг 15 и нека уложат уште 10 милиона за Алекс што се 10 милиона кога ке знаеш дека одбраната ке биде ТОП

Јас сум за Алекс ама изгледа Боатенг ќе го земат оти може да игра и како лев и десен бек.

Но за жал нема да бидат и двајцата, Јуп ке смета на Бадштубер во одбраната и сега прашање е само дали Боатенг или Алекс (јас) :sneaky:

еј ако го купат Алекс одма си нарачувам дрес од Германија :vozbud:
--- надополнето: Jul 13, 2011 1:41 PM ---
стварно незнам зашто ете Боатенг 15 и нека уложат уште 10 милиона за Алекс што се 10 милиона кога ке знаеш дека одбраната ке биде ТОП

Ван Бајтен да го продадат и топ одбрана ке имаме

Изгледа комплетиран е трансферот на играчот на Џенингс во Баерн.

Dale Jennings од Транмере(18 год), го привлече вниманието на Капело кој наскоро ќе го повика во репрезентација, многу брз и борбен напаѓач од типот на Руни.

Ама изгледа на лекарскиот му откриле повреда некоја и ќе паузира 4-5 месеци за операција) , не е сигурна информацијава.

Инаку се очекува прво една година да игра само за вториот тим на Баерн.

Јас ко што знам Џенингс потпиша за сума од 1.7или8 мил...

Јас ко што знам Џенингс потпиша за сума од 1.7или8 мил...

не не, Вест Хем нудеше толку пари за него, ние го купивме за половина милион евра :sneaky:
--- надополнето: Jul 13, 2011 5:02 PM ---
на 15ти денес го имал последниот тренинг

Усами денеска постигнал гол за Гамба, утре или в петок треба да пристигне во Минхен

Ако го продадат и Ван Бајтен, нека оди у курац и Баерн и фан-клуб и се'!!!
Затоа што доста ми е од глупави шпекулации, уште поглупави трансфери, на моменти смотана управа и особено 80 % сменетиот состав во кој сепак ќе има место за Бадштубер.

Чекајте, не се знајт кој ќе играт уште.

Џапонецов ми прајт ќејф мене, мислам ќе го биват, само да не биде како причина адидас да се пробијат на јапонскиот пазар. Петерсен, џапонецов, џенингс, многу добри играчи за без пари. :D

Сега да ги средиме Боатенг/Алекс и Видал и да газиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom