Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Тие времиња и таквиот фудбал не се враќаат,тие станаа историја која ќе се прераскажува уште многу долго.Џабе е Youtube тоа време треба да се доживее.

А за Шакири ќе чекам официјално да бидне па ќе се произнесам дополнително :P
--- надополнето: 7 февруари 2012 во 19:25 ---
Чисто да се подсетиме...
http://on.net.mk/sportal/fudbal/bundesligata-rushi-rekordi-po-gledanost

И јас да застанев до Робен тогаш, немаше бел ден да види. Човекот 6 месеци немаше стапнато на терен. Не дека тој вашиот направи нешто посебно.;)

Едит: Ви текнува на ова?
Сите до еден од Баерн добија жолти :pos:
Е ова беше дерби натпревар. Ми фали оваа генерација, на чело со Титанот :(

Кога тие како слободниот на Росицки не влегуваат знаеш дека освојуваш титула.

Заборајв кај читав дека има прогнози да оди бундеслигата до 50.000 гледаност, а за се оствари тоа треба прво Дизелдорф и Франкфурт да влезат у прва лига. Па и Минхен 1860.

Реално бројките можат да растат, зависит од големината на стадионите. Скоро сите имаат големи стадиони, Леверкузен, Хоффенхајм и Волфсбург се 30000. Мајнц, Аугсбург и Фрајбург исто не се нешто поголеми. Диселдорф, Франкфурт, 1860 Минхен и во иднина Лајпциг да влезат ќе се крене рекордот 100%. Иначе во втора има просек од 17.000 !!! значи конкуренција на Италија и прават :D

Реално бројките можат да растат, зависит од големината на стадионите. Скоро сите имаат големи стадиони, Леверкузен, Хоффенхајм и Волфсбург се 30000. Мајнц, Аугсбург и Фрајбург исто не се нешто поголеми. Диселдорф, Франкфурт, 1860 Минхен и во иднина Лајпциг да влезат ќе се крене рекордот 100%. Иначе во втора има просек од 17.000 !!! значи конкуренција на Италија и прават :D

Мислам и Дрезден се луди и тие би дигнале просек. Само се нервирам за тимчиња како Гладбах - догодина ќе бидат топовска храна во ЛШ. Се надевам дека на сметка на тоа Дортмунд ќе направат „нешто“, ама искрено не верувам...

Нека бидат Шалке и Баер во Европа Лига барем, премногу долго нема Германија титула во куповиве, крајно време е.

Кан беше толку добар што само со поглед ја тераше топката да му дојди в раце. :)

Нема г’з топката да му се спротистави на Кан :pos:

Начекав интересно нешто по нетов па викам да го споделам тука па баш ме интересира што мислите.

И интересна изјава дал Рибери,но што е со Милер?
У ист тим играат,не е убаво да дава ваква изјава(ако е точна секако)

b8a5b7cdfa0b1e403961cb8bdfa2f15e.png
6e4c883e74e0799baee482421f22611f.png

Начекав интересно нешто по нетов па викам да го споделам тука па баш ме интересира што мислите.

И интересна изјава дал Рибери,но што е со Милер?
У ист тим играат,не е убаво да дава ваква изјава(ако е точна секако)

b8a5b7cdfa0b1e403961cb8bdfa2f15e.png
6e4c883e74e0799baee482421f22611f.png

Само го кажал она што сите го знаат и без статистика. Бројките убаво потврдуваат - Милер е камен сезонава, Кроос мора на 10ка додека овој не се консолидира.

А дека не морал баш во медиуми да оди со ваква изјава Рибс - не морал. Ова се кажува во очи, во соблекувална или на тренерот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom