Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Битно сега се времиња кога ТВ-те и' даваат предност на Дортмунд.

До кај сте со Вертонген и Шакири? :)

Sakiri pregovara so Galatasaray, Vertonghen sega sigurno nema da dojde vo Bayern bidejki novo zasiluvanje momentalno ne e tema kaj nasata uprava i pokraj povredata na Van Buyten :(
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 19:58 ---

Sakiri pregovara so Galatasaray, Vertonghen sega sigurno nema da dojde vo Bayern bidejki novo zasiluvanje momentalno ne e tema kaj nasata uprava i pokraj povredata na Van Buyten :(

--- надополнето: 25 јануари 2012 во 19:58 ---

На твитер имаше изјавено им се извинувам на моите фанови во Истанбул но наскоро Баерн или Ливерпул ќе дојдат на разговори со мене. Пошто ние сигурно нема да го земиме ќе да сте вие. Е сега колку е вистински профилот не знам

Луѓе што е работава, кој е нашиот нов играч?

"There will be a spectacular signing for the attack," Christian Nerlinger said.

Ај да видиме, во 2 почнува пресот. за 2 минути.
--- надополнето: 26 јануари 2012 во 13:59 ---
Луѓе што е работава, кој е нашиот нов играч?
Незнам, се надевам на Тевез.

Стварно не знам што си мислеа со оваа заебанција...наместо да донесе Нерлингер стварно некоја бомба која ја најавува 2 години тој се зафркава со фановите. Мислам голем дел од навивачите на Баерн не им се допаѓа оваа заебанција.

Стварно не знам што си мислеа со оваа заебанција...наместо да донесе Нерлингер стварно некоја бомба која ја најавува 2 години тој се зафркава со фановите. Мислам голем дел од навивачите на Баерн не им се допаѓа оваа заебанција.
Не да не ми се допаѓа, 30 минути срцето ми чукаше а низ мозокот ми поминаа милијарда напаѓачи.

Dear fans, you probably already noticed, that we did not sign a new player. This app is for our fans to show the importance of you for our club.

Да покажат дека навивачите биле 12-ти играч.:mad: Кога ќе играме со Барса ни 12-ти ни 13-ти играч на помагат. Ај остај напаѓач не купија а и одбранбен играч не купуваат. А полни се пари бе.:mad:

Nerlinger is a dortmunder and a retard! оставка одма.

Не да не ми се допаѓа, 30 минути срцето ми чукаше а низ мозокот ми поминаа милијарда напаѓачи.

Да покажат дека навивачите биле 12-ти играч.:mad: Кога ќе играме со Барса ни 12-ти ни 13-ти играч на помагат. Ај остај напаѓач не купија а и одбранбен играч не купуваат. А полни се пари бе.:mad:

Nerlinger is a dortmunder and a retard! оставка одма.

Изгледа Дортмунд со Нерлингер внесе шпион за да го уништи клубот, иначе не можам да си објаснам вакви акции.

бтв.
Nerlinger%2098-99.jpg

:D

Ова мислам дека Нерлингер сакаше да покаже што научил на последниот ПР семинар што го посетувал... Ама гарант некој 70 годишен доцент му држел предавања зш вака не ја бива.

Доста навивачи кои оваа вест ја начекаа во последните 10тина минути пред „пресот“ навистина поверуваа и се почуствуваа изиграни на крај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom