G
_Ghost_
Гостин
Имаше времиња и Бундес кога освојувавме по дифолт.Имаше времниња кога по дифолт одевме на ТВ![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаше времиња и Бундес кога освојувавме по дифолт.Имаше времниња кога по дифолт одевме на ТВ![]()
Им се расипал возот, ќе каснат.До кај сте со Вертонген и Шакири?![]()
Не е проблем еве владата ќе обезбеди воз и тоа бесплатенИм се расипал возот, ќе каснат.

До кај сте со Вертонген и Шакири?![]()

До кај сте со Вертонген и Шакири?![]()

На твитер имаше изјавено им се извинувам на моите фанови во Истанбул но наскоро Баерн или Ливерпул ќе дојдат на разговори со мене. Пошто ние сигурно нема да го земиме ќе да сте вие. Е сега колку е вистински профилот не знамSakiri pregovara so Galatasaray, Vertonghen sega sigurno nema da dojde vo Bayern bidejki novo zasiluvanje momentalno ne e tema kaj nasata uprava i pokraj povredata na Van Buyten
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 19:58 ---
Sakiri pregovara so Galatasaray, Vertonghen sega sigurno nema da dojde vo Bayern bidejki novo zasiluvanje momentalno ne e tema kaj nasata uprava i pokraj povredata na Van Buyten![]()
Незнам, се надевам на Тевез.Луѓе што е работава, кој е нашиот нов играч?
Не да не ми се допаѓа, 30 минути срцето ми чукаше а низ мозокот ми поминаа милијарда напаѓачи.Стварно не знам што си мислеа со оваа заебанција...наместо да донесе Нерлингер стварно некоја бомба која ја најавува 2 години тој се зафркава со фановите. Мислам голем дел од навивачите на Баерн не им се допаѓа оваа заебанција.
Dear fans, you probably already noticed, that we did not sign a new player. This app is for our fans to show the importance of you for our club.
Кога ќе играме со Барса ни 12-ти ни 13-ти играч на помагат. Ај остај напаѓач не купија а и одбранбен играч не купуваат. А полни се пари бе.
Не да не ми се допаѓа, 30 минути срцето ми чукаше а низ мозокот ми поминаа милијарда напаѓачи.
Да покажат дека навивачите биле 12-ти играч.Кога ќе играме со Барса ни 12-ти ни 13-ти играч на помагат. Ај остај напаѓач не купија а и одбранбен играч не купуваат. А полни се пари бе.
Nerlinger is a dortmunder and a retard! оставка одма.