Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
На 28 јануари нема да не даваат против Волфзбург на Eurosport 2 туку ќе ја даваат Дортмунд - Хофенхајм :facepalm:
а замислете во истиот термин играат и Вердер - Леверкузен

Честитки до Хенес и Румениге за одличната проценка да не фрлат 30 мил. за ѓубре како Коентрао!!!

Браво! Рафиња за 5 го земаа и пак е боље од тој мајмунот....

Се заебав дека Коентрао бил јак....

Честитки до Хенес и Румениге за одличната проценка да не фрлат 30 мил. за ѓубре како Коентрао!!!

Браво! Рафиња за 5 го земаа и пак е боље од тој мајмунот....

Се заебав дека Коентрао бил јак....

абе многу јаката проценка не им се даваа пари не дека бил ѓубре иначе за мене уште е добар Коентрао и многу добро ке ни доеше лево а Лам десно не се проценува играч само од класико ако глеаме така тоаш Озил е тапа

абе многу јаката проценка не им се даваа пари не дека бил ѓубре иначе за мене уште е добар Коентрао и многу добро ке ни доеше лево а Лам десно не се проценува играч само од класико ако глеаме така тоаш Озил е тапа

Да да,го глеам вчера како добро им доаѓа на Реал...

Ѓубре обично,ни техника ни прецизност во стартовите ништо...Еден два пробиви ќе напраи и толку.Цела страна луфта ја остави....

Во португал си ги дриблаше тие децата,ама со прави фудбалери мувла!

И не е само од класико,константно со ретки исклучоци игра така.

Utre natprevarot so Gladbach mozete da go gledate i vo ARD
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 18:18 ---
Utre natprevarot so Gladbach mozete da go gledate i vo ARD

конечно Баерн и бундеслига

Neuer - Boateng, van Buyten, Badstuber, Lahm – Tymoshchuk, Schweinsteiger – Robben, Müller, Kroos - Gomez

Bank: Butt - Rafinha, Pranjic - Gustavo, Alaba - Olic, Petersen

заебано ке биде со Гладбах се надевам ќе тепаме

ебате Хајнкесот ебате преку таквото од Боатенг десен бек сите акции уште пред да почнат се глеа како ке идат тапа

Менхенглазбах заигра одличен фудбал по 15тина години,а Баерн игра на гости годинава топло-ладно.....не е баш изненадување резултатот,сепак да видиме до крајот

Незнам но спорет мене по некогаш и пораз е добро затоа што летаја со памет ке сме стигнале до финале ЛШ

Немозем да го сватим Хаинкес со му е филмов со одбраната правел ротацие па не сум видел во ниеден тим да се праа ротации во одбрана
Од Боатенг што моземе да очекуваме како бек... незнам само се надевам дека научи нешто стратегов наш

нишо стално ке си губиме од вакви контрашки екипи се додека не дојде некој тренер што ке напраи да бидеме малце непредвидливи а не истото па истото влечи се со пасовине лево десно и чекај некој сам да издрибла

Да ги ебам аматерите, не отепаа.

Ван Бајтен два месеци аут, да видиме кого ќе земат сеа.

Повеќе за натпреварот утре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom