Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Реално последниве 3-4 години имавме добри утакмици на Олд Трафорд и мислам дека и со повредиве ќе извадиме барем бод, секако таму утакмицата се решава уште во тунелот, психата е најбитна. И тие се во налет ама ние сме 5/5 и мидлам дека ќе ги добиеме.

Последно уредено:
Без ниту еден коментар на темата. Баш немаме коментар за натпреварот :D

Мене ми е едино криво што не ја играв точен резултат, пошто ова ми беше апла очекувано :ROFLMAO:

Од тој аспект, утакмицава ми беше „небитна“. Очекував пораз, го очекував резултатов па до некаде и играва ( иако некои пак успеаа да ма разочараат и покрај ниските очекувања ).

Повеќе ме интересираат наредните 2-3 утакмици како тимот ќе одговори на ова.

Немам ништо против Јунајтед да им крати поени и на Сити, Челси и Тотнем. Секако поените ќе ги губат од Евертон, Лидс итн.

3 евтини голови од контра. Мурињо вајбови.

После одличен преоден рок,неверојатни резултати на припремните и одличен почеток на сезоната,МОРАШЕ да купи Арсенал некој класа играч во среден ред,со Џеко и Самби толку е максимумот ќе се губат против сите посилни екипи.Многу ми се свиѓа играта,млада екипа со одличен тимски дух со многу потенцијал и се надевам конечно Арсенал ќе се врати на старите патеки.

Џака е најголема превара од играч што сум видел да игра за Арсенал. Дава илузија со мафтањето раце и глупите фаули дека праи нешто а уствари везе нема. Моментот кога ќе си оди, ќе видиме голема разлика у средина, вака као со 10 души да играме.

Џака е најголема превара од играч што сум видел да игра за Арсенал. Дава илузија со мафтањето раце и глупите фаули дека праи нешто а уствари везе нема. Моментот кога ќе си оди, ќе видиме голема разлика у средина, вака као со 10 души да играме.

images.jpg

Немам ништо против Јунајтед да им крати поени и на Сити, Челси и Тотнем. Секако поените ќе ги губат од Евертон, Лидс итн.

Демек, Арсенал е во борба за титула со Сити и Ливерпул, а Манчестер е послаб од Арсенал? Вас ви треба под итно освестување од некоја селска екипа да ве врати во реалноста.

Демек, Арсенал е во борба за титула со Сити и Ливерпул, а Манчестер е послаб од Арсенал? Вас ви треба под итно освестување од некоја селска екипа да ве врати во реалноста.
абе дали ти влезе направи профил за да го пишеш коментаров? кој левел на очај е ова хахах

Според моменталниот тек на сезоната, околу 7 екипи ќе се борат за место во Европските натпреварувања, а Арсенал е сериозен конкурент за најелитното натпреварување. Секој изгубен бод на ривалот треба да се слави. А твојата екипа оваа сезона покажа дека поени може да им крати на тимови што се борат за тој врв, а да им поклонува на екипи за опстанок или средишен дел во ПЛ. Робин Худ во реалноста.

Според моменталниот тек на сезоната, околу 7 екипи ќе се борат за место во Европските натпреварувања, а Арсенал е сериозен конкурент за најелитното. Секој изгубен бод на ривалот треба да се слави. А твојата екипа оваа сезона покажа дека поени може да им крати на тимови што се борат за тој врв, а да им поклонува на екипи за опстанок или средишен дел во ПЛ. Робин Худ во реалноста.

Како тоа го покажа? Со поразите од Брајтон и Брентфорд? Прво, Брајтон е многу заебан и тешко ќе се добиваат бодови против нив, второ во првите две кола Тен Хаг мислеше дека може да игра како Сити па беше казнет. Сега Јунајтед игра фајтерски фудбал, па не верувам дека ќе губи многу бодови од послабите екипи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom