Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ако и Челзи киксне утре, а ние да не победиме ќе се убијам. Идеални резултати ова коло засега :D

Ако и Челзи киксне утре, а ние да не победиме ќе се убијам. Идеални резултати ова коло засега :D
Ќе видиме за кого, или за нас или за челси или за пул. Сѐ мислам оти ќе кикснеме здраво. Би бил среќен да ми е грешно претчувството.

Барнли дома има трет најдобар скор во лига, ама на гости се друга приказна. Се надевам дека ќе распалиме и ќе ги тепаме со што одиме на второ. Челзи тешко дека со Хал ќе киксне, така да со нив се гледаме за две кола во гости.

Денеска Алексис се искачува на прво место кај стрелците а клубот на втора позиција.

Идеме на победа ганерииииииииииииииии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![DOUBLEPOST=1485097379][/DOUBLEPOST]не ми се верува дека уште е 0-0....Одлично си играме ,шанси едно чудо.[DOUBLEPOST=1485098032][/DOUBLEPOST]Најдобра партија за Џака досега.[DOUBLEPOST=1485098178][/DOUBLEPOST]
arsenal-banner.jpg

:pos::pos::pos:

Последно уредено:
Ај против свонси издржавме, да видиме сега.

Сестрата у п. На избеглицата косоварска!

Ко прво не беше црвен, макс жолт,али Џака пак докажува дека нема мозок!!!!![DOUBLEPOST=1485101413][/DOUBLEPOST]ТОООООООООООООООО БЕР[DOUBLEPOST=1485101537][/DOUBLEPOST]Аууууууууууууууууууу колку слатки три бода, ебате судиите ебате, браво за покажаната игра, вака до крај на сезона да играме маме шанси за титула!!!

Последно уредено:
Арсенал не е Арсенал ако не ја искомпликува работата максимално.
Овој глупавиот косовар нека си го прибере мозокот или ене му ги пчанините у Косово нека паси овци.

Сите го забораваат недосудениот чист како солза пенал за Арсенал денес.

Колку одвратен лик ми е овој Мос. Иди јади крофни свињо неспособна. Кур ни има поклонето Мос, ги остави Барнли да млатат цел натпревар, еден ебан жолт картон не им даде а имаше барем 3 чисти само во првото полувреме. Чист пенал не ни досуди па и црвениот на Џака е дискутабилен. Да судеше нормален судија овој натпревар ке беше добиен до 65 минута.

Треба да воведат во Англија судија да е професија и да си има строги критериуми ако сакаат да напредува лигата. Вакви гомна како Мос или онај евреинот што се радуваше кога тотнам ни дадоа гол треба да им се забрани пристап до стадион.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom