Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
@Топче мислам дека Гризман не го пуштаат за испод 30ка.. 20 милиончиња би било bargain

Вела прогласен за играч на сезоната во Сосиедад - http://www.realsociedad.com//document/view/eus//175246/mvp-vela

@Топче мислам дека Гризман не го пуштаат за испод 30ка.. 20 милиончиња би било bargain

30 милиони фунти за преценет играч? И зашто на пример би го земале Гризман а не Вела? У што е подобар? подобро ќе ја грее клупата?

бај д веј наводно сме понудиле 18 мил фунти - http://metro.co.uk/2014/05/26/arsen...sociedad-sensation-antoine-griezmann-4740003/

Грижман е побрз и подобра визија за асистенција има, ама пак е далку по лош финишер и послабо интелегентен играч од Вела

Ti be epten zaglavi so avatarov :D uste kolku vreme

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

"If Arsenal can find the right striker who is fast & makes intelligent runs - then Özil will be devastating next season." - Phillip Lahm

сите експерти ова го викаат

Па затоа беше муабетот дека Озил и Волкот се перфектна комбинација. Ако издржи една сезона цела да е здрав Волкот оди на 25+ голови во лига.

Па затоа беше муабетот дека Озил и Волкот се перфектна комбинација. Ако издржи една сезона цела да е здрав Волкот оди на 25+ голови во лига.

Да, да, само ни требаат уште двајца како Волкот, брзи играчи што ќе им дадт опции на Озил/Казорла(мислам дека наредна сезона само еден од нив ќе игра).Еден од тие двајца мора да биде ЦФ, додека другиот крило на местото на Полди.

Чичо ќе изненанди со некој гром напаѓач , осечам :cool:.
За прва сезона на Озил сум презадоволен, можеше да биде и подобро, али јебига повреди ово оно. Наредна сезона со гром напаѓач ќе биде :drk:

Да де Гризман е подобар пошто ќе кошта 20 милиони, јасна е логиката.

Еве као дополнително да докажеме дека Гризман е 5 пати подобар играч од Вела.

Kibr9RT.jpg

И Жиру статистички е појак од Агуеро. Така ? Подобар играч е од него ? Не прај забава, жити се.

Дај бе ќути жити се.

IedPzZp.jpg
На која страна ја правиш компарацијава?[DOUBLEPOST=1401127785][/DOUBLEPOST]Sagna: "I've not agreed deal with City, I'm talking with European clubs. 90% chance I'll go."

“I have not signed with anybody, agreed with no-one,” Sagna told Le Parisien.

“All the English media are sending me to Manchester City, but I don’t have any agreement with them or with anyone else. I have never set foot there. Several European and English clubs have contacted me. Certain talks have gone further than others and Manchester City are among them.

“But today, I’m still an Arsenal player. It would be good to have everything sorted out before the World Cup, on which I am now completely focused.”

“Today, there’s a 90% chance I will leave and 10% that I will stay. I have been asking myself that question for a long time, and it’s the time for a new challenge,” Sagna said.

“Arsenal is an extraordinary club that has given me the chance to grow, both in sporting and human terms. It’s a family club, I feel good here. I’ve had some very good years here.”

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom