Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Епа ај Манџо да му го земиме. Ни треба таков шпиц, впетерец шо ќе игра.
Потрошен материјал е Манџукич се има освоено, оваа година како без мотивација играше и плус е доста сличен на Жиру, ни треба некоја брза ѕверка што може да издрибла играч два, да си создаде сам позиција за шут, Манџукич е чекач и плус ич го нејќам.:)

^^ И јас не го сакам овој, ептен ми е манџа.....Али кога ќе размислам нема многу ибор бе....Балотели, Бони, Реми, Бензема.....Од овие на Глупатели би му дал шанса за да чичо му ја спаси кариерата, али не знам, ептен ризик е. Бензема ноу, Бони , Реми можеби ќе биде ок.

Не зафркавајте бе Реми,Бони глупости.Дај на барса Санчез да им го земеме и немаме мака.

42 000 002 фунти да испратевме до Суарез лани можеби и ќе се прифатеше.Штета што потпиша нов договор,можевме да го земеме со повисока понуда.

Се посилни се шпекулациите за трансферот на овој младиот десен бек од Тулуз- Ориер, Ариер, како и да се вика.

Се посилни се шпекулациите за трансферот на овој младиот десен бек од Тулуз- Ориер, Ариер, како и да се вика.
Мислам дека го одбраа за најдобар десен бек во Франција,има слича конституција како Сања, дури и он косата плетенки ја носи, а на последниве 5 утакмици за Тулуз играше централен дефанзивец.Ако го земеме би бил задоволен, единствена маана која што може да ја има е дефанзивната дисциплина.

fannn.jpg It was hard,but we did it.The lads were fighting the whole game and we managed to come back.I am happy to finally win a trophy with the Gunners!

Се си дојде на свое место :pipi: :cool:
10003901_617342011680967_5437548971751315467_n.jpg

Потрошен материјал е Манџукич се има освоено, оваа година како без мотивација играше и плус е доста сличен на Жиру, ни треба некоја брза ѕверка што може да издрибла играч два, да си создаде сам позиција за шут, Манџукич е чекач и плус ич го нејќам.:)

Гледам бааѓи лајкој на постот твој, значи, дека не се сложвате со то. Во ред, можеби и си во право, ама има многу разлика меѓу Жиру и Манџо. Жиру е играч, кој знај да додаде во 16кот, знај да се извлечи, да прими топка, ама нема добар финиш. Манџо игра во 5те метри, каде што сме и најслаби. Сличен тип како Џеко, кој знае каде да биде во вистинско време. И нема многу избор. Балотели не верувам дека пак ќе дојди во Англија, шо знам. Бензема, ако освој ЛШ титула, Анчелоти и Зидан нема да го пуштат, но ако Зидан замини во Бордо како главен тренер, а ако го купат Реал и Суарез, тогаш е можно да си оди. Но, пред август не очекувам ниту еден трансфер да се реализира, во корист на Арсенал.

Сања, ги договорил личните услови со Сити, во понеделникот.

Ако трансферот на Сања се заврши пред Светоското, а со оглед на се така ќе биде, јас мислам дека барем еден играч ќе дојде прет првенството, десен бек, дали ќе биде овој Ауриер или не ќе видиме.

Ако трансферот на Сања се заврши пред Светоското, а со оглед на се така ќе биде, јас мислам дека барем еден играч ќе дојде прет првенството, десен бек, дали ќе биде овој Ауриер или не ќе видиме.

Мислев за класа играч.

Ovie 100 mil zvucat mnogu ama so toa sto nikoj ne zimame pred sveCko,Kade ke ripnat cenite na igracite za 10-15 pa I poveke mil. Malce se parive..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom