Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тагнете ги бе луѓено на сликата...
@Ilumious е скроз лево или во средина? @RickyLFC9 ако не е тој со блузонот LFC ме разочарал...

А кое беше изненадувањето од @vidooq?

У моја одбрана, чекаа да го соблечам оригиналниот дрес и после да речат "ај се сликаме".Тагнете ги бе луѓено на сликата...
@Ilumious е скроз лево или во средина? @RickyLFC9 ако не е тој со блузонот LFC ме разочарал...

Лелее види колку мала се аплоадирала. Од телефон ја аплоадирав зошто си легнав, еве ќе го прикачам видеото после работа и сликата после редете ја по ФБци, па за 10 години кога ќе станеме масони некој ќе ја шитне сликава за јаки пари![]()

ај бе и така завчера имаа утакмица, тепаа, што ќе пишуваатДа не ме сфатиш погрешно ама ако не ти е тешко, постави ја ти и тагни не сите, зошто верувам дека не имаш скоро сите на фб
Него, сериозно доста им го труеме фан клубов![]()

ај бе и така завчера имаа утакмица, тепаа, што ќе пишуваат![]()
Тагнете ги бе луѓено на сликата...

Ја ви фалевЈас се утепав од промашување..![]()

И кај нас мислам донесе еден нов форумџија кога играа фудбал. @Smith14Ни донесе Скаузер, негов другар или братучед, не сфатив, кој вчера се регистрираше на форумов @scouseviking![]()