Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ги одземе стопостотните шанси што ги сјеба и контрите, повеќе ни наштети ама ајде, среќа имавме добар голман :D

Честитки за победата на Скаузериве
Утакмицата беше интересна да не речам катастрофа.Овие од Ливерпул имаа двајца ептен кондиционо спремни дечки, затоа не тепаа, 3 гола ни дадоа кога ние од Арсенал скувавме сите, а и повеќето од вас се знаевте ние од Арсенал прват играме заедно.:)
И Рики нека не јаде гомна цела утакмица скисна у напад, еднаш не се врати назад, после два гола дал. :P

пс: @Dr.House е новиот Жиру:D
ппс: Испадна дека сум се знаел со @KembaW и @Awake

Аман бе ганери Рики ли стигна два гола да ви даде :(

Јебига брат..

@Dr.House ни беше Жиру, ама у времето кога ја вараше жена му (али за старт, сосема солиден). Ја ти бев нешто налик на Озил коа го колневме пошо неможеше да иде и ќе дадеше добар пас, а после можевме комотно кафе да си свариме за друг. @vidooq беше RvP :D

@KembaW ала Фабијански :icon_lol: .. за @Mad_Coko и @IgorChete пофални зборови за смирениот пристап. То беше то. Следечи пут дој и ти :)

@vidooq ми исплаче за фаул од кога дадов гол :P ќе имав хет-трик :( друг пат пробајте некоја друга игра освен со дугачки топки :P gg wp

Последно уредено:
Почнавме супер, само после воља се изгуби некако за во дефанзива трчање,да поиграме уште неколку пати да се укомпонираме и позиции да си најдеме ќе биде супер, ептен раштркано се мешавме на секој напад кој да иде напред кој да седи позади и на неколку контри не фатија со 1-2 во дефанзива .. Идниот пат боље :)
П.с. малце повеќе движење и утрчувања во напад :)
ппс did my best, од 3-4 100% шанси два гола, не е лошо :pipi:

Кое бурекојадење еј. Од рука ве ранев цела утакмица, мљац мљац ми праевте, клучен бев и качив левел. Бурек да ви купам. Бурек. Златен Стариџ имаат у тим и вака го омаловажуваат. Еден ден ќе ме нема и ќе сфатите што сте правеле.

Дечки, има некој што живее блиску до местото каде што игравме?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom