Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
арно шо кажа дека ќе се сликаме, да знам да се избричам :D
Па ако доаѓа @Ilumious она и ќе снима секако, па можда ќе се најде нешто тука на форумов. Ја ќе се избањам, избричам, се мислам и дали одело да земам. Знаеш дека првиот впечаток е најбитен.

Ќе напрајме Лајв Стрим ако од One се смилуваат и ми го остават 3Gто квалитетно а не на едге да ме пребацат, ако не, ќе ги аплоадирам видеата после и отворате тема во Љ и С :icon_lol:

@Awake по колку алтани да носиме :D

Па да ти кажам и Јас незнам сигурно, а и овој не го прашав.. али мислам дека е 750 по екипа / 6 = 125 ден. Според мене најфер е и ти да не плаќаш како голман, да си дадеме по 150 ден. ние :)

Со среќа Ганери! Сопкаст линк од утакмицава? :D

Последно уредено:
Абе се ќе победиме ние до крај, не е то проблем. Ама оти така да биди, ко можевме да се бориме малце погоре. Јбг. Ќе губат уште бодови и Ливерпул и Челлзи. Сигурен сум.

Абе се ќе победиме ние до крај, не е то проблем. Ама оти така да биди, ко можевме да се бориме малце погоре. Јбг. Ќе губат уште бодови и Ливерпул и Челлзи. Сигурен сум.

Е па резултатите со Свонси, Стоук, Саутемптон, тие се зебаа убаво, посебно оние два бода со Свонси. Тврдам дека да не беа тие киксови и со поразите од Сити, Ливерпул и Челзи, сеуште ќе бевме во игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom