Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сериозно ?!Оф мори мајко, пратам цело време форумов, дадов предвидување и реков нема да коментирам до крај на сезона али ете не ме држи тастатура.
Озил: се јаде бурек за човеков цело време али да не заборавиме, ако нема на кого топка да даде (Бензема, Роналдо) џаба сме го донеле ...
Подолски: тврдам дека позицијата и улогата му е утната во Арсенал. Аман немој само менаџер играчи да ми се уфрлат у муабетов!
Жиру: има квалитет, не дека не, но некако во англискава лига не ми се снаоѓа. Мислам дека му треба уштре една сезона (читај да из*бе уште две три, па жена му да го скраси)
Росицки: Моцарт - финито!
Џек, Окс, Ремзи ... треба ли коментар?
Казорла: сеуште неистражен вулкан, има потенцијал убеден сум.
Шчезни: сеуште тврдам дека е втор голман, ни треба прв под итно.
Артета: верував, но не повеќе.
Џенкинсон: автоголот сеуште не му го заборавам
Перчо и другар му: но комент!
Венгер: зарем морам да се повторувам - чичо фала за се али дај одби![DOUBLEPOST=1397595581][/DOUBLEPOST]оф топик .... зашто не пишуе веќе које On Line???
Извини каде спомнав ПЛ?Сериозно ?!
Ај кажи ми кој голман е подобар у ПЛ моментално ?
Најверојатно еден од ретките случаи на комлетно два исти типа на голмани било каде у свет. Како и да е да имаше трет квалитетен гоман кај нас и двајцата ќе останеа и Арсенал ќе профитираше.Фабијански![]()