Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Аман те бре луѓе и да заврне, голема работа...фудбал имаме ние од фан клуб, ќе го земем и ќе играме некаде надвор, не е ништо страшно :)

Ко глувци договарање, отворете си тема ко луѓе :) Ако ми одговара и на мене терминот ќе дојдам да ве гледам, може и стриминг да се прави од утакмицава за тие што ќе сакаат да гледаат :icon_lol:
Го памтиш туторијалот? :icon_mrgr:

:pos::pos:

Ауууу денес ќе се крпи еден прв тим. И дај веќе нека стартува Калстром редно е.
Артета на клупа плиииииииииииииииииииииииис

:pos::pos:

Ауууу денес ќе се крпи еден прв тим. И дај веќе нека стартува Калстром редно е.
Артета на клупа плиииииииииииииииииииииииис
Неќна во ФА купот некако многу бавен ми делуваше...
Жиру за Калсторм е Спиди Гонзалез :D

@RickyLFC9 можеме да играме на сокол навечер околу 7 има рефлектори и мрежи и нема гужва во работен ден а не плаќаме ништо,иначе форца после 4 термин е 150 од човек а пред 4 е околу 125 од човек

@RickyLFC9 можеме да играме на сокол навечер околу 7 има рефлектори и мрежи и нема гужва во работен ден а не плаќаме ништо,иначе форца после 4 термин е 150 од човек а пред 4 е околу 125 од човек
Ве тагнав у наш фан клуб да се договориме. Иначе за внатре сум пошто ќе врне и нема да биде арно времето, плус да не ризикуваме да не биде зафатено случајно, па да треба да бараме други места.

#Arsenal team to play West Ham: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Arteta, Rosicky, Kallstrom, Cazorla, Podolski, Giroud

(y)

.. за тие што се пријавивте за фудбалот, пишете дали ви одговара утре во 22:20 да играме во ГУЦ?

Некој изненаден од резултатов?Јас не
Полди и Казорла одлични.Жиру аут подобро Акпром да игра.

Последно уредено:
Мислам дека никад сме немале толку леваци у прв тим, Верма, Полди, Каластром, Жиру....
Иначе Жиру колку не го бива тоа е чудо на два пати имаше шанса кога можеше да ја скуца со десна али не нзае изглеа дека има и десна.....Поготово таа нафрлената од Полди беше измислена за десна.....
Санти најдобар на терен во прво. Верма исто многу добар.
Ме разочара малце Калстром прво али ај може второ ќе се поправи....

Досаден фудбал.Казорла за сега најдобар,Вермален солиден,Жиру стандардно.Ајде едно голче од Ким во второ и да славиме победа!

мора гол да примиме за да почнеме да играме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom