Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Оти Ремзи не е ни на клупа ? Пак мистериозна повреда некоја !? :(

Не ми се верува што гледам,спијат на терен,сите до еден се катастрофа маме им ебам :mad:

Епа коа играат заедно Артета и Фламини ќе нема баш течност,креативност..да го ебам стави уште двајца деструктивци ако не божем со сити играме па играта ќе им ја сечеме ...ебати тоа

Еве го натпреварот во кој ќе покажеме дали сме кадарни за титула. Дали може од нула тим во прво полувреме да ја свртиме, пред се играта за 180 степени, а со тоа и резултатот.

Одвратно за гледање, одвратно, како со Барселона да играме, вади го Артета да му ебам мизеријата како отепан игра, а и сите други не се поарни.

Монреал, убедливо најлош играч во моменталниот состав на Арсенал. Артета и Фламини се гушат кога играат заедно. Еден од нив, аут Подолски ин или Окс. Мора да се смени нешто, оти со ваков резултат ќе почнеме да го губиме чекорот, особено шо идат пеколни натпревари.

Slobodno neka izgubat, ne ni zasluzuvaat nisto povekje utakmicava. I onaka najvekje kje izgubat igracite ne nie.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Хахаха абе не истурија прво еј, онака маста ни ја извадија.....Али очекувам да паднат у второ овие буљашиве.
Артета и Фламини у кобинација и мене ич не ми праи кеиф. Еден златен Џек или Ремзи како фали. У второ да гу тура Чемба и Полди и ја вртиме ;)

На Војче му ги отцепаа јајата ај ај ај....Браво за нашиов голман, да не беше он резултатот ќе беше и те како полош. Монреал стебленце.
Ајде мушки второ и шамри на чичо во соблекувална.

п.с.Можеби Начо беше фаулиран при голот, може и пенал не ни досудија за игра со рака, али слаби бевме ептен прво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom