Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Sura абе зашто овој носи дрес од Јунајтед :D
946675_450862478334207_1743646871_n.jpg

Sura абе зашто овој носи дрес од Јунајтед :D
946675_450862478334207_1743646871_n.jpg
Се трејдал за да го продаде за некоја година, ќе стави на ибеј- Оригинал дрес од мечот каде земаа Гард оф Онор Јунајтед при титулата 2013.
Што мислиш цел живот од фудбал ќе живее? пф.

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Мислам дека малку ја наместивме денеска, второво полоувреме вака мизерни Арсенал ги гледав последен пат кога играа со Саутемптон.

Уф оваа утакмица не бев во прилика да ја гледам, којзнае каков прием добил бившиот

Малку падна креативноста откако излезе Росицки. Мислам дека не требаше тоа да е првата замена. Може подобро ќе беше Подолски да излезе, а Волкот да го замени во шпицот.
Сеуште од нас зависи се. Три победи до крај и доволно ќе биде, нема простор за кикс.
КПР се веќе испаднати( ако освои барем бод А.Вила вечер и официјално) и не би требало да имаат некаов мотив. Со Виган дома не сакам ни да помислам на кикс. Њукасл имаат срање одбрана, веќе еднаш им збрцавме 7 комада, не верувам дека ќе можат преголем отпор да ни пружат. Ако влеземе доволно мотивирано во сите овие утакмици, 9 бода не ни бегаат(y)

Малку падна креативноста откако излезе Росицки. Мислам дека не требаше тоа да е првата замена.
Мене не ми е јасно дали Росицки не е доволно спремен или Венгер е до толку тврдоглав и не гледа дека само со него во тим во последно време имаме некоја игра и креативност.
Човекот никогаш го нема изгубено фудбалот и покрај сите тие повреди, а заедно со Вилшер да би играле во еден меч јас мислам дека ќе ни “цута“ креативноста.
Воедно Санти после 50 меча мислам дека му треба бе еден веќе одмор , сепак е човек.. па и Меси одморил еден меч сезонава.. само нашиов игра за сите и со сите... хаха

Па време му е да се врати, ќе биде пречекан како крал!

http://www.touchlinetalk.com/ten-strikers-who-could-revitalise-arsenal/48235/

Интересна листа....Баш ме потсети на Солдадо сосема го имам заборавено.....Неверојатен играч, ако било каква шанса да се земе ќе биде фантастично.

Кажав,еден од Мичу,Левандовски,Солдадо па и Ламберт ќе биде фантастично.

Замисли Санти, Фабрегас и Вилшер заедно :rolleyes:
Yeah yeah u just dream on ,son ... :(

Замисли Санти, Фабрегас и Вилшер заедно :rolleyes:
Yeah yeah u just dream on ,son ... :(
Замислувам, ама кој ќе игра DM, и дали е доволен еден. Сеск сакаше титула, си зема некоја, исто и Насри и РВП...to get the band back together? :D

е тоа е машта....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom