Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Еве пак да си кажам зашто ми лежи на душа. Ептен ама ептен сакам да дојде Фелаини и Љоренте во пакет. Е тек тогаш
е пукаат топовите.
Е сеа знам дека некој ќе каже Вилшер ќе игра задњи везни што ќе ни е Фелаини, и сл, али мислам дека Вилшер боље ќе биде да иде баш во средина онака точно кај што е точката на средина терен:) Диаби се повредува секоја утакмица, не е стабилен па затоа велам дека нема да дојде лошо еден Фелаини, а богами и дечкото може да игра на 3-4 поции комотно.
За Љоренте да не зборам каква работа ќе ни заврши, нема муабет тука, сите знаеме што играчина е .

Голем човеку среќен нека ти е!!!
2. Можеби е одличен овој играч, барем според некои работи така се вели... не можам да кажам дека повеќе од 1/1 ипол час на неговиот фудбалски тим сум проследил башка цела лига е прелази и местенки... никој ништо не знае таму што е и како е.
Но зашто секогаш бараме СЛЕДЕН цеск, СЛЕДЕН Анри, СЛЕДЕН бла бла бла...
Имаме маана, Волчко беше слеп за стап кога дојде... иако во Соттон беше најбоље играчиште... а у.. исто како Заха во Палас што е, дојде и беше...просек дури и под просек, сега го зготвивме готов одличен играч па дури и последниве половина година, до 6/7 месеци и финишот му е мнооогу подобрен, и ние одма Ајдеее шиткај земај 10 милиони ( не за др може да си оди и за без пари нели наскоро..) земај млад што вреди 5, за да го шитнеш 15/20 и цело време така?
Цц.

Воедно, за засилувања во зимски преоден рок за максимум 5 до 10 милиони... се можни и Клаас Јан и Љоренте , првиов не е сеуште одлучен а на лето му завршува договор, а вториов е избркан од прв тим , ни во резерви не е, се бунтува и кажа дека НЕ потпишува, додека на лето му завршува и нему.... имајќи можности, ние ќе бркаме пак некои таленти како и секогаш... а ќе го чуваме Жервињо каменот, Скилачи , Аршавин кои лапаат пари за џабе ... апла џабе... ќе го имаме Шамчо кој нажалост не добива шанса со 2 шпица да се игра и да докаже што знае...туку кршиме глава со ужасна тактика со 1 шпиц... имајќи 2ца високи корпулентни напаѓачи... без клинички финишер ко Фалкао за САМ да игра во цел тим...

Доаѓа лето исти маки, доаѓа зимо исти маки... Волкот дава изјави како сака легенда на клуб да биде, ние го продаваме без пари... (Фигуративно)
Jas iskreno nesakam da si odi Teo ni treba vo klubot ama ako veke go prodavame barem da se najde nesto stvarno dobro ama tesko da se poveruva vo toa....ama sepak kazav sakam Teo da ostane nikako prodavanje :)
--- надополнето: 29 октомври 2012 во 15:34 ---
http://news.arseblog.com/2012/10/szczesny-trains-ahead-of-united-clash/

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Счезни назад а ? Супер само не верувам дека ќе биде доволно спремен против Јунајтед ... :unsure:

Според сликите на трениг стартните 11 за утре би биле
Szczesny
Jenkinso Djourou Koscielny Migel
Frimpong Coquelin
Gnabri
Esfild Walcott Arshavin
--- надополнето: 29 октомври 2012 во 17:18 ---
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Со КПР ДОМА одвај тепавте со гол од офсајд, па со Јунајтед со фер судење ќе победеле на гости:ROFLMAO: Абе доста не се резилете аман. Ќе се молите РВП да не игра, ама тешко.
Abe gomno aj gleaj si kurot tamu vo vasiot smrden fan klub i ne se mesaj ti li stasa da kazuvas za ofsajdi i golovi mrssssssssssssssssssss kuceeeeeeeeeeeeeeeeee smrdenoooooooooooooo

Абе луѓе шо е работава со Шамак? Знам дека е тотално ван форма, ама ич не циркулираат информации за него.

Абе луѓе шо е работава со Шамак? Знам дека е тотално ван форма, ама ич не циркулираат информации за него.
Со Шамак ти е исто како......слика има тон нема е таква е ситуацијата како да не постои едноставно..

Мислите утре ќе има пренос од натпреваров или ќе патиме ко минатиот пат?

In a parallel Universe....;)
Поздрав до сите што го гледаат Fringe

486238_423785604342412_1786596784_n.jpg

:pos::pos::pos:

Среќен роденден Пирес <3

Иначе мислам дека утре ќе има стримови.Само за првата утакмица,односно 3коло нема мислам,од 4то почнуваат со преносите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom