Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Чак што више, имаше обид да ме онемогуќат на почеток на утакмицата.
Топката беше крш.

Луѓе на 17 мај, сабота, е финалето од ФА Купот, планирајте си уште од сега да се собереме да гледаме некаде.

Тагнете ги бе луѓено на сликата...
@Ilumious е скроз лево или во средина? @RickyLFC9 ако не е тој со блузонот LFC ме разочарал...

@Ilumious е скроз лево или во средина? @RickyLFC9 ако не е тој со блузонот LFC ме разочарал...

Јас моите ќе ти ги кажам :)

Тој со блузонот ЛФЦ е Скаузер88, до него е Џену Грл па до нејзе сум јас. Девојката скроз лево е Крејзи ин Лав. Долниот ред од лево на десно првиот е Фастфорца, двајцата во средина не се на форум (Цеце и Шишко) и последниот е Рики :)

У моја одбрана, чекаа да го соблечам оригиналниот дрес и после да речат "ај се сликаме".

Лелее види колку мала се аплоадирала. Од телефон ја аплоадирав зошто си легнав, еве ќе го прикачам видеото после работа и сликата после редете ја по ФБци, па за 10 години кога ќе станеме масони некој ќе ја шитне сликава за јаки пари :D

Лелее види колку мала се аплоадирала. Од телефон ја аплоадирав зошто си легнав, еве ќе го прикачам видеото после работа и сликата после редете ја по ФБци, па за 10 години кога ќе станеме масони некој ќе ја шитне сликава за јаки пари :D

Да не ме сфатиш погрешно ама ако не ти е тешко, постави ја ти и тагни не сите, зошто верувам дека не имаш скоро сите на фб :D

Него, сериозно доста им го труеме фан клубов :)

Да не ме сфатиш погрешно ама ако не ти е тешко, постави ја ти и тагни не сите, зошто верувам дека не имаш скоро сите на фб :D

Него, сериозно доста им го труеме фан клубов :)
ај бе и така завчера имаа утакмица, тепаа, што ќе пишуваат :ROFLMAO:

ај бе и така завчера имаа утакмица, тепаа, што ќе пишуваат :ROFLMAO:

Не за тоа, него ќе ми стигне порака од гомнојадциве Змејски и Рики со некое правно решение, со оглед на тоа колку има застапен муабет за Арсенал а колку за фудбалот вчера, дека треба да се преименува темава.

На Арсенал фановите се од десно кон лево горните: Јас, Awake, KembaW, Dr.House, Igorchete.Со нас играше и Vidooq он е тертиот од лево во горниот ред.:)

он топик: Евертон ќе изгубат поени и кај Јунјатед и кај Сити, а и со Саутемнтон играат.Мислам дека до крајов со три победи 4то сме или 2 победи и две нерешени(евентулано), секако и со освоен ФА Куп:X3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom